🔥 CARTEA TRATAT DE PSIHOLOGIE ORGANIZAȚIONAL-MANAGERIALĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Tratat de psihologie organizațional-managerială Tratatul de psihologie organizațional managerială (vol 1), scris de profesorul Mielu Zlate este un manual, un instrument facil pentru studenții facultăților de profil, dar util și managerilor care doresc să își îmbunătățească cunoștințele în domeniu și în același timp să găsească răspunsuri la diverse probleme cu care s-au confruntat de-a lungul timpului în organizația în care lucrează.

Carte este împărțită în trei părți:

Partea I este dedicată Cadrului Teoretico-Metodologic, în care autorul Mielu Zlate ne prezintă câteva noțiuni fundamentale despre organizație, om organizațional, comportament organizațional, apariția și evoluția psihologiei organizațional-manageriale, trecutul și prezentul psihologiei organizațional-manageriale.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Mielu Zlate.

Partea a II-a este denumită Individul în Organizație, și cuprinde numeroase teme precum concepții despre natura umană, recrutarea și selecția personalului, carieră și managementul carierei.
Conform lui Zlate, „psihologia generală pune în centrul preocupărilor sale Omul ca ființă generică, și mai ales comportamentul psihoindividual al omului, adică acel comportament care este generat și susținut de resorturile psihice intime, personale ale omului”.

În Partea a III-a este analizat Grupul în Organizație, modalitățile în care se formează un grup de muncă, dinamică și dezvoltarea grupurilor de muncă dar și comunicarea din cadrul organizației.
Această carte este una indispensabilă din biblioteca mea, dar și din a oricărui student de socio-umane. Spor la citit!

🔥 CARTEA TRATAT DE PSIHOLOGIE ORGANIZAȚIONAL-MANAGERIALĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Tratat De Psihologie Organizațional-managerială
Autor: Mielu Zlate
An apariție : 2008
Editura: Polirom
Nr. Pagini: 568
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 4.05.2015
Nota recenzorului: n/a
Avatar
Autor: Mariana Ciovînă
Redactor de 1759 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mariana Ciovînă