Recenzie ”Secretele marketingului pe Instagram” de Ionuț Țuța

de | iul. 7, 2023 | Afaceri și Economie, Comunicare și Publicitate, Recenzii cărți, Științe Umaniste

🔥 CARTEA SECRETELE MARKETINGULUI PE INSTAGRAM ARE REDUCERE PE:

Secretele marketingului pe Instagram copertă”Secretele marketingului pe Instagram” de Ionuț Țuța este cea mai faină carte de dezvoltare citită în ultima vreme.

Sfaturile și strategiile din carte sunt valoroase, bine delimitate, ușor de înțeles și de aplicat iar autorul este el însuși specialist în marketing pe Instagram și vorbește clar și la obiect, cu exemple reale, despre ce poți face cu afacerea ta sau cu contul personal de Instagram, la nivel de România.

Însă pentru a pune în aplicare ceea ce el îți dezvăluie și a crește frumos pe această rețea de socializare tot trebuie să ai timp, creativitate, voință și determinare. Motorul care trebuie pus în mișcare pentru a face orice lucru posibil.

Neapărat trebuie să studiezi cartea cu pix și agendă alături. Vei umple pagini întregi de informații utile și vei veni cu idei de strategii super potrivite pentru nișa ta, pentru afacerea ta sau profilul personal.

Dacă îți place recenzia cărții SECRETELE MARKETINGULUI PE INSTAGRAM, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Ionuț Țuța

Nu îți va veni să crezi că toate secretele astea bine păstrate de specialiști, îți sunt dezvăluite pe deplin și cu exemple într-o carte care nici nu costă mult. Vei câștiga mult și bine prin aplicarea ideilor și a resurselor care îți sunt dezvăluite aici.

„Secretele marketingului pe Instagram” e volumul de marketing potrivit dacă vrei să crești pe Instagram și să-ți dezvolți un nume și o comunitate bine închegată

Dacă nu ai citit-o încă, nu o ai încă pe listă sau nu ai auzit de ea, trebuie neapărat să rectifici acest lucru.

În plus, cel mai grozav mi se pare faptul că volumul ăsta de dezvoltare personală sau profesională, mai bine zis, este scris de un român. E foarte important faptul că se bazează fix pe România și autorul nu vorbește aiurea despre ceva ce nu se poate aplica la nivel național sau la nivelul societății noastre. 

Ce poți afla din ”Secretele marketingului pe Instagram”?

Te interesează cum să câștigi urmăritori reali, fără a plăti bani  mulți și fără a apela la tot felul de aplicații și scurtături care îți aduc conturi fără valoare pe profil? Din carte vei afla exact cum!

Nu știi cum să creezi un plan de postări și în ce intervale orare este mai bine să îți programezi reel-urile? 

Știai că determinarea avatarului urmăritorului perfect este unul dintre cei mai importanți pași pentru a crea conținut potrivit pentru profilul tău? 

Vrei să afli cum să te vinzi sau să vinzi ceea ce oferi pe Instagram astfel încât să te diferențiezi de concurență?

Ai deja o comunitate și nu vrei să o pierzi fiind inconstant? Din carte poți vedea cum să o consolidezi și să o fidelizezi. 

Crezi că știi ce conține o postare sau vrei sfatul expertului? Ce fel de poze și video să pui astfel încât să fie în concordanță cu nișa ta și cu ceea ce vor urmăritorii tăi să vadă la tine?

Aceste lucruri și multe alte secrete îți sunt dezvăluite direct în carte de Ionuț Țuța. 

Eu îți recomand volumul de marketing. Pe mine simt deja că mă ajută și sunt sigură că fiecare va găsi câte ceva nou de aplicat în strategia sa de promovare pe Instagram.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA SECRETELE MARKETINGULUI PE INSTAGRAM CU REDUCERE DE PE:

Titlu: SECRETELE MARKETINGULUI PE INSTAGRAM
Autor: Ionuț Țuța
An apariție : 2021
Editura: EVRIKA PUBLISHING
Nr. Pagini: 252
Limba: Română
Gen Literar: Business, economie, finante
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 1262

Alte recenzii de la Ionuț Țuța:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 5 ani, 1 lună, 25 zile și a scris până acum 418 articole. Se află pe poziția 5 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici. Oana Maria Stefan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments