Recenzie “Tuturor băieților pe care i-am iubit” de Jenny Han

Titlu: Tuturor Băieților Pe Care I-am Iubit
Autor: Jenny Han
An apariție : 2015
Editura: Trei
Nr. Pagini: 379
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Popa
Publicată la 16.07.2015
Nota recenzorului: n/a
Recenzie “Tuturor băieților pe care i-am iubit” de Jenny Han
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI TUTUROR BĂIEȚILOR PE CARE I-AM IUBIT PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Tuturor baietilor pe care i-am iubit

Jenny Han, autoarea romanului “Tuturor băieţilor pe care i-am iubit”, este o scriitoare americană de romane pentru adolescenţi. Ca şi personajul principal, Lara Jean, ea este pe jumătate coreeană.

După ce am citit mai multe păreri pozitive despre această carte şi am aflat ideea principală a ei am zis că nu am nimic de pierdut dacă o citesc şi eu.

Lara Jean este adolescenta tipică americană, în căutarea poveştii de dragoste perfecte. Ajunsă la vârsta de 17 ani, ea a fost îndrăgostită de mai mulţi băieţi, dar nu a avut nicio relaţie.

Lara Jean poate fi considerată genul de fată copilăroasă, ce nu se grăbeşte în luarea unei decizii privind viaţa sa amoroasă.

Chiar dacă nu a reuşit niciodată să îşi exprime dragostea faţă de vreun băiat de care a fost îndrăgostită, ea a scris câte o scrisoare de dragoste neconvenţională pentru fiecare în parte. Prin aceste scrisori, ea îşi ia adio de la ei şi de la dragostea ce le-a purtat-o.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jenny Han.

Aceste scrisori stau bine ascunse într-o cutie de pălării primită în copilărie de la mama sa.

Scrisorile mele sunt pentru momentul în care nu mai vreau să fiu îndrăgostită. Sunt de rămas-bun. Pentru că, după ce termin scrisoarea, sunt consumată de propria dragoste care devorează totul… Scrisorile mă eliberează. Sau cel puţin ar trebui.

Lara are două surori: Kitty, surioara cea mică de nouă ani, şi Margot, sora cea mare de 18 ani. Mie mi-a plăcut doar de sora cea mică, deoarece Margot încerca mereu să deţină controlul lucrurilor.

Acţiunea propriu-zisă porneşte în momentul în care Lara Jean observă lipsa cutiei cu scrisori şi îşi dă seama că acestea au ajuns la destinatari.

Povestea este simpatică, o lectură uşoară de vară, în care cu siguranţă veţi regăsi cel puşin un sentiment trăit de voi în perioada adolescenţei.

ACUM GĂSEȘTI TUTUROR BĂIEȚILOR PE CARE I-AM IUBIT PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.