🔥 CARTEA COMUNICAREA. REPERE FUNDAMENTALE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

comunicarea

Comunicarea a jucat și joacă un rol esențial în istoria omenirii. Proces complex și îndelung studiat, prezent în toate domeniile științifice – comunicarea este ea însăși o știință (poate cea mai complexă).

Fiind un subiect de larg interes, de-a lungul anilor s-au scris foarte multe lucrări ce tratează acest subiect. Profesorul Mihai Dinu ne oferă una din cele mai complete abordări asupra comunicării. Cartea sa Comunicarea. Repere Fundamentale, apărută pentru prima dată în 1997 s-a bucurat de numeroase re-editări, stocurile epuizându-se la doar câteva săptămâni de la lansare.

Comunicarea. Repere Fundamentale a devenit un titlu de referință în domeniu și manual universitar. Cartea domnului Mihai Dinu se distinge de celelalte lucrări din acest domeniu care, fie se limitează la a oferi rețete pentru a îmbunătăți comunicarea interpersonală,  fie discută diverse aspecte ale comunicării mediatice. Pe lângă aceste lucruri, cartea de față  mai tratează și alte aspecte, acoperind un spectru mult mai amplu.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Mihai Dinu

Astfel, Comunicarea. Repere Fundamentale este un studiu exhaustiv al comunicării, abordând diverse problematici: de la comunicarea animală la telecomunicații și de la comunicarea estetică (muzica, poezie, arte plastice, cinematograf) la implicațiile filosofice și religioase ale comunicării.

Datorită amplei deschideri culturale, această carte nu se adresează doar celor preocupați de studiul comunicării. Ea este destinată tuturor celor preocupați de acest subiect atractiv și actual. Informațiile sunt prezentate utilizând un limbaj ușor de înțeles, accesibil.

Personal, am găsit această carte extrem de utilă în redactarea lucrării de disertație. Aici am descoperit informații esențiale ce lipseau cu desăvârșire din alte cărți, chiar și din cele   scrise de autori străini și considerate lucrări de referință la nivel internațional.

🔥 CARTEA COMUNICAREA. REPERE FUNDAMENTALE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Comunicarea. Repere Fundamentale
Autor: Mihai Dinu
An apariție : 2007
Editura: ORIZONTURI
Nr. Pagini: 438
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 23.01.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

O carte de referință în domeniu. Poate cea mai complexă (și exhaustivă) abordare a comunicării realizată de un autor român.

Avatar
Autor: Diana Elena Neaţă
Diana Elena e Redactor Foarte Activ
Redactor de 2061 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă