Recenzie “Brand: jocul antreprenorial la alt nivel” de Simona Gabriela Buzatu

by | Aug 17, 2020 | Afaceri și Economie, Comunicare și Publicitate, Recenzii cărți, Științe Umaniste

🔥 CARTEA BRAND: JOCUL ANTREPRENORIAL LA ALT NIVEL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Brand: jocul antreprenorial la alt nivel propune o serie de paşi antreprenorilor pentru a excela în afaceri, paşi care se referă la evoluţia unor afaceri mici către adevărate brand-uri. Aşa cum este prezentat şi pe copertă, volumul este primul ghid complet în limba română de acest gen.

Explicaţiile cuprind o introducere în branding şi în viaţa antreprenorială din România, cuprinzând topuri ale brandurilor româneşti şi internaţionale, dar şi strategii de brand sau de afaceri.

Ceea ce este inedit şi ceea ce aduce un plus valoare subiectului este faptul că Simona Gabriela Buzatu se îngrijeşte nu doar de text şi informaţii ci şi de copertă, layout, concept şi de o parte dintre ilustraţii.

,,Dacă ştii ce faci, oamenii încep să cumpere produsele şi serviciile tale nu pentru că faci eforturi de vânzari, ci pentru că, pur şi simplu, le place ceea ce faci, în ceea ce crezi şi povestea pe care o spui.”

Această carte te cucereşte prin imaginile prezentate, prin infografice şi prin exemple vizuale ale brandurilor sau ale procesului de re-branding. Cartea abundă în imagini, esenţiale pentru o mai bună înţelegere a conceptelor. Sunt explicate poveşti de brand care îmbină minunat teoria şi practica din domeniul marketingului. Un alt lucru nou este faptul că îţi poţi alege stilul preferat de învăţare, prin simpla scanare poţi avea acces la modul audio, video sau la această carte online.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Simona Gabriela Buzatu

Simona Gabriela Buzatu vine cu 17 capitole bine detaliate plus Povestea Artvisona– propriul studio de creaţie care se adresează antreprenorilor români de pretutindeni.

Fiind prima ediţie şi fiind apărută în 2020, sunt tratate subiecte actuale şi sunt expuse dintre cele mai noi concepte precum arhetipurile de brand, alinierea de brand sau brandingul multisenzorial. În plus, există un capitol dedicat în întregime psihologiei consumatorilor.

,,Brandul este un activ finaciar. Este o ustensilă strategică care creează clienţi loiali, crescând astfel valoarea companiei. Valoare care va creşte în continuare, dacă investeşti mai departe în el.”

Cu un stil destul de uşor de citit, dar plin de informaţii şi de exerciţii sau exemple practice, Brand: jocul antreprenorial la alt nivel iniţiază cu succes micii antreprenori în domeniul marketingului din România.

Titlu: Brand: Jocul Antreprenorial La Alt Nivel
Autor: Simona Gabriela Buzatu
An apariție : 2020
Editura: PAGINARIUM
Nr. Pagini: 252
Limba: Română
Gen Literar: Business, economie, finante
Publicată la 17.08.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Cișmigiu & Comp.” de Grigore Băjenaru

Recenzie “Cișmigiu & Comp.” de Grigore Băjenaru

Această carte este un dintre clasicele limbii române și una dintre puținele cărți scrise de autori români pe care o recomand cu mare drag! Am citit această carte în urmă cu 10 ani când eram pe clasa a șaptea, fiind obligată de circumstanțe. Mai exact, circumstanțele...

Recenzie ,,Ugly love” de Colleen Hoover

Recenzie ,,Ugly love” de Colleen Hoover

Miles Archer ar fi trebuit să fie doar vecinul lui Tate Collins, însă atunci când îl întâlnește în apartamentul fratelui ei, Corbin, ea nu știe cum să reacționeze pentru că nu s-ar fi așteptat să îl găsească nici beat și nici plângând. Aflăm în curând că atunci când...

Recenzie ,,Comoara din insulă” De Robert Louis Stevenson

Recenzie ,,Comoara din insulă” De Robert Louis Stevenson

Jim Hawkins locuiește cu părinții săi la hanul Amiral Benbow, acolo unde tocmai a poposit Căpitanul, unul dintre cei mai controversați clienți ce le-au au călcat vreodată pragul! Bill Bones era cel care deținea prețioasa hartă către Insula Scheletelor, unde se afla...

Irina Fodor este redactor Booknation.ro de 1278 zile și a scris până acum 81 articole. Se află pe poziția 18 din 150 de redatori, fiind astfel un Redactor Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Irina Fodor aici.
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments