Recenzie “Brand: jocul antreprenorial la alt nivel” de Simona Gabriela Buzatu

by | Aug 17, 2020 | Afaceri și Economie, Comunicare și Publicitate, Recenzii cărți, Științe Umaniste

🔥 CARTEA BRAND: JOCUL ANTREPRENORIAL LA ALT NIVEL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Brand: jocul antreprenorial la alt nivel propune o serie de paşi antreprenorilor pentru a excela în afaceri, paşi care se referă la evoluţia unor afaceri mici către adevărate brand-uri. Aşa cum este prezentat şi pe copertă, volumul este primul ghid complet în limba română de acest gen.

Explicaţiile cuprind o introducere în branding şi în viaţa antreprenorială din România, cuprinzând topuri ale brandurilor româneşti şi internaţionale, dar şi strategii de brand sau de afaceri.

Ceea ce este inedit şi ceea ce aduce un plus valoare subiectului este faptul că Simona Gabriela Buzatu se îngrijeşte nu doar de text şi informaţii ci şi de copertă, layout, concept şi de o parte dintre ilustraţii.

,,Dacă ştii ce faci, oamenii încep să cumpere produsele şi serviciile tale nu pentru că faci eforturi de vânzari, ci pentru că, pur şi simplu, le place ceea ce faci, în ceea ce crezi şi povestea pe care o spui.”

Această carte te cucereşte prin imaginile prezentate, prin infografice şi prin exemple vizuale ale brandurilor sau ale procesului de re-branding. Cartea abundă în imagini, esenţiale pentru o mai bună înţelegere a conceptelor. Sunt explicate poveşti de brand care îmbină minunat teoria şi practica din domeniul marketingului. Un alt lucru nou este faptul că îţi poţi alege stilul preferat de învăţare, prin simpla scanare poţi avea acces la modul audio, video sau la această carte online.

Simona Gabriela Buzatu vine cu 17 capitole bine detaliate plus Povestea Artvisona– propriul studio de creaţie care se adresează antreprenorilor români de pretutindeni.

Fiind prima ediţie şi fiind apărută în 2020, sunt tratate subiecte actuale şi sunt expuse dintre cele mai noi concepte precum arhetipurile de brand, alinierea de brand sau brandingul multisenzorial. În plus, există un capitol dedicat în întregime psihologiei consumatorilor.

,,Brandul este un activ finaciar. Este o ustensilă strategică care creează clienţi loiali, crescând astfel valoarea companiei. Valoare care va creşte în continuare, dacă investeşti mai departe în el.”

Cu un stil destul de uşor de citit, dar plin de informaţii şi de exerciţii sau exemple practice, Brand: jocul antreprenorial la alt nivel iniţiază cu succes micii antreprenori în domeniul marketingului din România.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții BRAND: JOCUL ANTREPRENORIAL LA ALT NIVEL?

Vezi toată lista de cărți scrise de Simona Gabriela Buzatu sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA BRAND: JOCUL ANTREPRENORIAL LA ALT NIVEL CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Brand: Jocul Antreprenorial La Alt Nivel
Autor: Simona Gabriela Buzatu
An apariție : 2020
Editura: PAGINARIUM
Nr. Pagini: 252
Limba: Română
Gen Literar: Business, economie, finante
Publicată la 17.08.2020
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Fântânile tăcerii” de Ruta Sepetys

Recenzie “Fântânile tăcerii” de Ruta Sepetys

Ruta face treabă foarte bună când vine vorba de ficțiune istorică. E dedicată, e implicată, sapă adânc și scoate toată mizeria dosită la suprafață. Nu se dezminte nici în Fântânile Tăcerii, o carte dureroasă despre dictatura ce și-a așternut mantia sărăciei și terorii...

Recenzie ”Elefantul a dispărut” de Haruki Murakami

Recenzie ”Elefantul a dispărut” de Haruki Murakami

Haruki Murakami este unul dintre cei mai populari scriitori japonezi contemporani. Romanele sale i-au adus numeroase premii, fiind nominalizat în repetate rânduri la premiul Nobel. Unul dintre cele mai cunoscute titluri ale sale Pădurea Norvegiană a fost ecranizat în...

Recenzie „Fata cu cercel de perlă” de Tracy Chevalier

Recenzie „Fata cu cercel de perlă” de Tracy Chevalier

Tracy Chevalier povesteşte că, după primul roman scris, nu avea nici o idee despre ce subiect să abordeze pentru următorul roman. Într-o dimineaţă, s-a uitat mai atentă l-a posterul pe care-l avea în dormitor. Posterul reprezenta celebra pictură ”Fata cu cercel de...

5 1 vote
Article Rating
Irina Fodor este redactor Booknation.ro de 1480 zile și a scris până acum 86 articole. Se află pe poziția 6 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Irina Fodor aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments