Recenzie “Brand: jocul antreprenorial la alt nivel” de Simona Gabriela Buzatu

by | Aug 17, 2020 | Afaceri și Economie, Comunicare și Publicitate, Recenzii cărți, Științe Umaniste

🔥 CARTEA BRAND: JOCUL ANTREPRENORIAL LA ALT NIVEL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Brand: jocul antreprenorial la alt nivel propune o serie de paşi antreprenorilor pentru a excela în afaceri, paşi care se referă la evoluţia unor afaceri mici către adevărate brand-uri. Aşa cum este prezentat şi pe copertă, volumul este primul ghid complet în limba română de acest gen.

Explicaţiile cuprind o introducere în branding şi în viaţa antreprenorială din România, cuprinzând topuri ale brandurilor româneşti şi internaţionale, dar şi strategii de brand sau de afaceri.

Ceea ce este inedit şi ceea ce aduce un plus valoare subiectului este faptul că Simona Gabriela Buzatu se îngrijeşte nu doar de text şi informaţii ci şi de copertă, layout, concept şi de o parte dintre ilustraţii.

,,Dacă ştii ce faci, oamenii încep să cumpere produsele şi serviciile tale nu pentru că faci eforturi de vânzari, ci pentru că, pur şi simplu, le place ceea ce faci, în ceea ce crezi şi povestea pe care o spui.”

Această carte te cucereşte prin imaginile prezentate, prin infografice şi prin exemple vizuale ale brandurilor sau ale procesului de re-branding. Cartea abundă în imagini, esenţiale pentru o mai bună înţelegere a conceptelor. Sunt explicate poveşti de brand care îmbină minunat teoria şi practica din domeniul marketingului. Un alt lucru nou este faptul că îţi poţi alege stilul preferat de învăţare, prin simpla scanare poţi avea acces la modul audio, video sau la această carte online.

Simona Gabriela Buzatu vine cu 17 capitole bine detaliate plus Povestea Artvisona– propriul studio de creaţie care se adresează antreprenorilor români de pretutindeni.

Fiind prima ediţie şi fiind apărută în 2020, sunt tratate subiecte actuale şi sunt expuse dintre cele mai noi concepte precum arhetipurile de brand, alinierea de brand sau brandingul multisenzorial. În plus, există un capitol dedicat în întregime psihologiei consumatorilor.

,,Brandul este un activ finaciar. Este o ustensilă strategică care creează clienţi loiali, crescând astfel valoarea companiei. Valoare care va creşte în continuare, dacă investeşti mai departe în el.”

Cu un stil destul de uşor de citit, dar plin de informaţii şi de exerciţii sau exemple practice, Brand: jocul antreprenorial la alt nivel iniţiază cu succes micii antreprenori în domeniul marketingului din România.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții BRAND: JOCUL ANTREPRENORIAL LA ALT NIVEL?

Vezi toată lista de cărți scrise de Simona Gabriela Buzatu sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA BRAND: JOCUL ANTREPRENORIAL LA ALT NIVEL CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Brand: Jocul Antreprenorial La Alt Nivel
Autor: Simona Gabriela Buzatu
An apariție : 2020
Editura: PAGINARIUM
Nr. Pagini: 252
Limba: Română
Gen Literar: Business, economie, finante
Publicată la 17.08.2020
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Omul în căutarea sensului vieții” de Viktor E. Frankl

Recenzie „Omul în căutarea sensului vieții” de Viktor E. Frankl

„Omul este ființa care a inventat camerele de gazare de la Auschwitz, însă tot el este ființa care a intrat cu demnitate în ele, murmurând Tatăl Nostru sau Shema Yisrael.” S-au scris multe cărți menite să motiveze sau să lumineze în privința sensului vieții. Probabil...

Recenzie ”Ucigașul din mine” de Jim Thompson

Recenzie ”Ucigașul din mine” de Jim Thompson

Ucigașul din mine este un thriller publicat prima dată la începutul anilor ′50, destul de controversat și dezbătut, bazat pe o idee ce-ți dă fiori pe șira spinării. Lou Ford este ajutor de șerif într-un mic orășel texan care, după ce extracția de petrol a explodat, a...

Recenzie ”Clubul crimelor de joi” de Richard Osman

Recenzie ”Clubul crimelor de joi” de Richard Osman

Pentru că sunt naționalistă și promovez autorii români de câte ori am ocazia, ăia puțini care îmi par mie că merită, vă recomand cartea asta dacă sunteți fani ai seriei Melania scrisă de draga noastră Rodica Ojog-Brașoveanu. Fac asta pentru că eu am regăsit-o pe...

5 1 vote
Article Rating
Irina Fodor este redactor Booknation.ro de 1389 zile și a scris până acum 83 articole. Se află pe poziția 7 din 25 de redatori, fiind astfel un Redactor Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Irina Fodor aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments