Recenzie ”Confesiunile unei fete rele” de Anays M.

by | Oct 24, 2018 | Jurnale, Literatura Română, Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CONFESIUNILE UNEI FETE RELE PE BookZone

Anays M. a ales să scrie lucrarea ”Confesiunile unei fete rele” sub pseudonim și cred că mulți dintre noi care am avea cu adevărat curajul de a scrie tot ce gândim fără a înfrumuseța, am fi ales aceeași variantă.

Această persoană pe mine m-a impresionat. De ce? Pentru că într-o lume plină de zâmbete false și măsti bine sculptate, putem întâlni și oameni care pot spune tot ce au pe suflet. Anays a ales să vorbească fără perdea despre toată viața sa.

Care e supremul act de curaj într-o societate bolnavă dacă nu adevarul asemănat cu o sabie ascuțită, menită să taie toate legăturile minciunii.

Această persoană mi-a arătat că trecutul nu înseamnă o înfrângere, ci un obstacol, o lecție din care învățăm pentru a evolua în omul frumos care suntem astăzi.

Confesiunile unei fete rele vizează trecutul, iubirea neîmpărtășită, puterea de a ne ridica în ciuda tuturor dificultăților și detașarea de un suflet care îți aduce sfârșitul atunci când oferi altcuiva cheia spre vulnerabilitatea ta.

Poate că Anays nu a ales cea mai bună decizie pentru a-și continuă lupta. Probabil răspunsul nu se află în detașare, dar și aceasta poate să-i fie un impediment în dezvolt„ea sa.

Atunci când dezamăgirea îi umbrește inima, Anays alege să nu mai pună suflet, preferând doar relațiile pasagere. Deși menirea ei este de a se răzbuna pe cei care i-au făcut rău, gândurile o poartă spre același bărbat care i-a produs cea mai mare suferință. În ciuda inițiativei sale, rămâne o pradă a inimii, pierzând stabilitatea în propria viață.

Citind această carte, vei înțelege ce înseamnă puterea, dorința, voința și respectul.

Caracteristica cea mai reprezentativă pentru protagonistă este sinceritatea. Multe femei s-ar putea găsi în povestea sa, chiar dacă au sau nu, curajul de a recunoaște.

Romanul ”Confesiunile unei fete rele” este o lecție de viață care ne ridică mii de întrebări, la care doar noi putem să răspundem.

Întrebarea este dacă tu ești pregătită pentru a recunoaște față de sine complexele, dezamăgirile, tristețea, neputința.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CONFESIUNILE UNEI FETE RELE PE BookZone

Titlu: Confesiunile Unei Fete Rele
Autor: Anays M.
An apariție : 2018
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 128
Limba: Română
Gen Literar: Alte Genuri
Publicată la 24.10.2018
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”House of Hollow” de Krystal Sutherland

Recenzie ”House of Hollow” de Krystal Sutherland

Am fost convinsă că va fi dragoste la prima vedere, probabil impulsionată de coperta extraordinară și de ratingul fabulos de pe Goodreads, dar ceva nu s-a legat între noi. Poate că totul mi s-ar fi părut mai interesant dacă autoarea alegea să meargă pe fantasy, în loc...

Recenzie “Jumătatea dispărută” de Brit Bennett

Recenzie “Jumătatea dispărută” de Brit Bennett

Jumătatea dispărută, lansată în vara anului 2020, a câștigat primul loc la secțiunea de ficțiune istorică din cadrul Goodreads Choise Awards 2020 și a fost publicată deja și în română de Editura Trei. Este o poveste despre schimbare, despre avantajele și...

Recenzie “Să reîncepem să visăm” de Papa Francisc

Recenzie “Să reîncepem să visăm” de Papa Francisc

"Să reîncepem să visăm" este o carte ce face parte din genul Literatură creștină. Dar ar putea fi la fel de bine încadrată și la genul Literatură motivațională. Este scrisă de Papa Francisc, conducătorul din prezent al Bisericii Catolice de la Vatican, în colaborare...

0 0 votes
Article Rating
Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 994 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 1 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments