Recenzie ”Confesiunile unei fete rele” de Anays M.

Titlu: Confesiunile Unei Fete Rele
Autor: Anays M.
An apariție : 2018
Editura: Bookzone
Nr. Pagini: 128
Limba: Română
Gen Literar: Alte Genuri
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 24.10.2018
Nota recenzorului: 10/10
Recenzie ”Confesiunile unei fete rele” de Anays M.
4.8 (95.56%) 9 votes

ACUM GĂSEȘTI CONFESIUNILE UNEI FETE RELE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Anays M. a ales să scrie lucrarea ”Confesiunile unei fete rele” sub pseudonim și cred că mulți dintre noi care am avea cu adevărat curajul de a scrie tot ce gândim fără a înfrumuseța, am fi ales aceeași variantă.

Această persoană pe mine m-a impresionat. De ce? Pentru că într-o lume plină de zâmbete false și măsti bine sculptate, putem întâlni și oameni care pot spune tot ce au pe suflet. Anays a ales să vorbească fără perdea despre toată viața sa.

Care e supremul act de curaj într-o societate bolnavă dacă nu adevarul asemănat cu o sabie ascuțită, menită să taie toate legăturile minciunii.

Această persoană mi-a arătat că trecutul nu înseamnă o înfrângere, ci un obstacol, o lecție din care învățăm pentru a evolua în omul frumos care suntem astăzi.

Confesiunile unei fete rele vizează trecutul, iubirea neîmpărtășită, puterea de a ne ridica în ciuda tuturor dificultăților și detașarea de un suflet care îți aduce sfârșitul atunci când oferi altcuiva cheia spre vulnerabilitatea ta.

Poate că Anays nu a ales cea mai bună decizie pentru a-și continuă lupta. Probabil răspunsul nu se află în detașare, dar și aceasta poate să-i fie un impediment în dezvolt„ea sa.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Anays M..

Atunci când dezamăgirea îi umbrește inima, Anays alege să nu mai pună suflet, preferând doar relațiile pasagere. Deși menirea ei este de a se răzbuna pe cei care i-au făcut rău, gândurile o poartă spre același bărbat care i-a produs cea mai mare suferință. În ciuda inițiativei sale, rămâne o pradă a inimii, pierzând stabilitatea în propria viață.

Citind această carte, vei înțelege ce înseamnă puterea, dorința, voința și respectul.

Caracteristica cea mai reprezentativă pentru protagonistă este sinceritatea. Multe femei s-ar putea găsi în povestea sa, chiar dacă au sau nu, curajul de a recunoaște.

Romanul ”Confesiunile unei fete rele” este o lecție de viață care ne ridică mii de întrebări, la care doar noi putem să răspundem.

Întrebarea este dacă tu ești pregătită pentru a recunoaște față de sine complexele, dezamăgirile, tristețea, neputința.

ACUM GĂSEȘTI CONFESIUNILE UNEI FETE RELE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.