Recenzie ”Confesiunile unei fete rele” de Anays M.

de | oct. 24, 2018 | Jurnale, Literatura Română, Recenzii cărți

Anays M. a ales să scrie lucrarea ”Confesiunile unei fete rele” sub pseudonim și cred că mulți dintre noi care am avea cu adevărat curajul de a scrie tot ce gândim fără a înfrumuseța, am fi ales aceeași variantă.

Această persoană pe mine m-a impresionat. De ce? Pentru că într-o lume plină de zâmbete false și măsti bine sculptate, putem întâlni și oameni care pot spune tot ce au pe suflet. Anays a ales să vorbească fără perdea despre toată viața sa.

Care e supremul act de curaj într-o societate bolnavă dacă nu adevarul asemănat cu o sabie ascuțită, menită să taie toate legăturile minciunii.

Această persoană mi-a arătat că trecutul nu înseamnă o înfrângere, ci un obstacol, o lecție din care învățăm pentru a evolua în omul frumos care suntem astăzi.

Confesiunile unei fete rele vizează trecutul, iubirea neîmpărtășită, puterea de a ne ridica în ciuda tuturor dificultăților și detașarea de un suflet care îți aduce sfârșitul atunci când oferi altcuiva cheia spre vulnerabilitatea ta.

Poate că Anays nu a ales cea mai bună decizie pentru a-și continuă lupta. Probabil răspunsul nu se află în detașare, dar și aceasta poate să-i fie un impediment în dezvolt„ea sa.

Atunci când dezamăgirea îi umbrește inima, Anays alege să nu mai pună suflet, preferând doar relațiile pasagere. Deși menirea ei este de a se răzbuna pe cei care i-au făcut rău, gândurile o poartă spre același bărbat care i-a produs cea mai mare suferință. În ciuda inițiativei sale, rămâne o pradă a inimii, pierzând stabilitatea în propria viață.

Citind această carte, vei înțelege ce înseamnă puterea, dorința, voința și respectul.

Caracteristica cea mai reprezentativă pentru protagonistă este sinceritatea. Multe femei s-ar putea găsi în povestea sa, chiar dacă au sau nu, curajul de a recunoaște.

Romanul ”Confesiunile unei fete rele” este o lecție de viață care ne ridică mii de întrebări, la care doar noi putem să răspundem.

Întrebarea este dacă tu ești pregătită pentru a recunoaște față de sine complexele, dezamăgirile, tristețea, neputința.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE BookZone

Titlu: CONFESIUNILE UNEI FETE RELE
Autor: Anays M.
An apariție : 2018
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 128
Limba: Română
Gen Literar: Alte Genuri
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 3699

Alte recenzii de la Anays M.:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy
Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy

Cu toată bravada mea și cu toate că mă bat cu pumnul în piept că nu mă las influențată, n-am avut încotro și m-am aliniat și eu printre entuziaștii cititori ai lui McCarthy, stârnită de isteria din online la apariția pe piața românească a dipticului romanesc Pasagerul...

Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani
Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani

Grădinile Finzi-Contini este considerat deja un clasic al literaturii italiene, o poveste de dragoste (o dragoste adolescentină, cu fluturi în stomac, cu treceri repetitive de la clipe abisale pline de lacrimi amare la clipe de extaz absolut udate cu stropi de...

0 0 votes
Article Rating
Cristina Zegheru a fost redactor Booknation.ro și a scris 91 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments