Recenzie ”Confesiunile unei fete rele” de Anays M.

by | Oct 24, 2018 | Jurnale, Literatura Română, Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CONFESIUNILE UNEI FETE RELE PE BookZone

Anays M. a ales să scrie lucrarea ”Confesiunile unei fete rele” sub pseudonim și cred că mulți dintre noi care am avea cu adevărat curajul de a scrie tot ce gândim fără a înfrumuseța, am fi ales aceeași variantă.

Această persoană pe mine m-a impresionat. De ce? Pentru că într-o lume plină de zâmbete false și măsti bine sculptate, putem întâlni și oameni care pot spune tot ce au pe suflet. Anays a ales să vorbească fără perdea despre toată viața sa.

Care e supremul act de curaj într-o societate bolnavă dacă nu adevarul asemănat cu o sabie ascuțită, menită să taie toate legăturile minciunii.

Această persoană mi-a arătat că trecutul nu înseamnă o înfrângere, ci un obstacol, o lecție din care învățăm pentru a evolua în omul frumos care suntem astăzi.

Confesiunile unei fete rele vizează trecutul, iubirea neîmpărtășită, puterea de a ne ridica în ciuda tuturor dificultăților și detașarea de un suflet care îți aduce sfârșitul atunci când oferi altcuiva cheia spre vulnerabilitatea ta.

Poate că Anays nu a ales cea mai bună decizie pentru a-și continuă lupta. Probabil răspunsul nu se află în detașare, dar și aceasta poate să-i fie un impediment în dezvolt„ea sa.

Atunci când dezamăgirea îi umbrește inima, Anays alege să nu mai pună suflet, preferând doar relațiile pasagere. Deși menirea ei este de a se răzbuna pe cei care i-au făcut rău, gândurile o poartă spre același bărbat care i-a produs cea mai mare suferință. În ciuda inițiativei sale, rămâne o pradă a inimii, pierzând stabilitatea în propria viață.

Citind această carte, vei înțelege ce înseamnă puterea, dorința, voința și respectul.

Caracteristica cea mai reprezentativă pentru protagonistă este sinceritatea. Multe femei s-ar putea găsi în povestea sa, chiar dacă au sau nu, curajul de a recunoaște.

Romanul ”Confesiunile unei fete rele” este o lecție de viață care ne ridică mii de întrebări, la care doar noi putem să răspundem.

Întrebarea este dacă tu ești pregătită pentru a recunoaște față de sine complexele, dezamăgirile, tristețea, neputința.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CONFESIUNILE UNEI FETE RELE PE BookZone

Titlu: Confesiunile Unei Fete Rele
Autor: Anays M.
An apariție : 2018
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 128
Limba: Română
Gen Literar: Alte Genuri
Publicată la 24.10.2018
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 686 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 14 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments