Recenzie Enciclopedia Înțelepciunii de editura Roossa Books

by | Apr 1, 2015 | Cultură Generală, Educație, Recenzii cărți, Științe Umaniste

🔥 CARTEA ENCICLOPEDIA ÎNȚELEPCIUNII ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

enciclopedia-intelepciunii~8344550Enciclopedia Înțelepciunii de editura Roossa Books este una dintre cele mai bune și utile enciclopedii pe care personal am pus mâna.

Nu am știut de această carte până într-o zi când un coleg de la facultate m-a anunțat că lucrează pentru această editură și au pe ofertă această enciclopedie. Din start am știut că trebuie să o cumpăr.

Voi fi scurt în această recenzie deoarece nu este mult de spus. Este o enciclopedie, o colecție de citate și fragmente pline cu înțelepciune de la cele mai mari minți ale umanității.

Cartea este împărțită pe secole, din sec. XII-VII î.Cr. și până în secolul XIX-XX d. Cr.. În fiecare secol  găsiți câte o personalitate care a lăsat posterității bucăți din înțelepciunea sa sub formă de citate, maxime, poezii, fragmente din cărți etc. De asemenea, la fiecare persoană aveți și o mică biografie.

Atât, simplu și plină de valoare.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Grupul Editorial Roossa Books

Cartea este foarte groasă, aproximativ 800 de pagini, dimensiune mai mare decât cea standardă iar coperțile sunt capitonate, antișoc. Prețul la editura Roossa Books este de 44 lei, un preț foarte ieftin comparativ cu valoare educațională și efortul depus pentru a culege atât de multe citate.

Este o enciclopedie/carte care trebuie obligatoriu să existe în biblioteca personală.  În fiecare zi te inspiră și învață.

“Ne naștem slabi – avem nevoie de forță; ne naștem neputincioși – avem nevoie de ajutor; ne naștem neînțelegători – avem nevoie de înțelepciune. Tot ceea ce nu avem la naștere și fără de care nu ne putem descurca, devenind maturi, obținem prin educație.” Jean-Jacques Rousseau

🔥 CARTEA ENCICLOPEDIA ÎNȚELEPCIUNII ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Enciclopedia Înțelepciunii
Autor: Grupul Editorial Roossa Books
An apariție : 2013
Editura: ROOSSA BOOKS
Nr. Pagini: 755
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 1.04.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Conține citate,maxime,fragmente de la marile personalități ale umanității. Materialul enciclopediei este de calitate foarte bună. Aproximativ 800 pagini de înțelepciune.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Spre rușinea mea de cititor, Petronela Rotar este primul autor român pe care îl citesc. 🙂 Nu mă întrebați de ce nu am dat până acum literaturii noastre o șansă, nu am răspuns, însă vă pot spune că de acum înainte voi vedea lucrurile altfel și voi face o schimbare în...

Sergiu Telbisz este redactor Booknation.ro de 2024 zile și a scris până acum 20 articole. Se află pe poziția 42 din 142 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Sergiu Telbisz aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments