Recenzie Enciclopedia Înțelepciunii de editura Roossa Books

Titlu: Enciclopedia Înțelepciunii
Autor: Grupul Editorial Roossa Books
An apariție : 2013
Editura: Roossa Books
Nr. Pagini: 755
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Sergiu Telbisz
Publicată la 1.04.2015
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA ENCICLOPEDIA ÎNȚELEPCIUNII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

enciclopedia-intelepciunii~8344550Enciclopedia Înțelepciunii de editura Roossa Books este una dintre cele mai bune și utile enciclopedii pe care personal am pus mâna.

Nu am știut de această carte până într-o zi când un coleg de la facultate m-a anunțat că lucrează pentru această editură și au pe ofertă această enciclopedie. Din start am știut că trebuie să o cumpăr.

Voi fi scurt în această recenzie deoarece nu este mult de spus. Este o enciclopedie, o colecție de citate și fragmente pline cu înțelepciune de la cele mai mari minți ale umanității.

Cartea este împărțită pe secole, din sec. XII-VII î.Cr. și până în secolul XIX-XX d. Cr.. În fiecare secol  găsiți câte o personalitate care a lăsat posterității bucăți din înțelepciunea sa sub formă de citate, maxime, poezii, fragmente din cărți etc. De asemenea, la fiecare persoană aveți și o mică biografie.

Atât, simplu și plină de valoare.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Grupul Editorial Roossa Books.

Cartea este foarte groasă, aproximativ 800 de pagini, dimensiune mai mare decât cea standardă iar coperțile sunt capitonate, antișoc. Prețul la editura Roossa Books este de 44 lei, un preț foarte ieftin comparativ cu valoare educațională și efortul depus pentru a culege atât de multe citate.

Este o enciclopedie/carte care trebuie obligatoriu să existe în biblioteca personală.  În fiecare zi te inspiră și învață.

“Ne naștem slabi – avem nevoie de forță; ne naștem neputincioși – avem nevoie de ajutor; ne naștem neînțelegători – avem nevoie de înțelepciune. Tot ceea ce nu avem la naștere și fără de care nu ne putem descurca, devenind maturi, obținem prin educație.” Jean-Jacques Rousseau

🔥 CARTEA ENCICLOPEDIA ÎNȚELEPCIUNII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Conține citate,maxime,fragmente de la marile personalități ale umanității. Materialul enciclopediei este de calitate foarte bună. Aproximativ 800 pagini de înțelepciune.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.