Recenzie „Începe cu de ce” de Simon Sinek

by | Jun 30, 2020 | Afaceri și Economie, Educație, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNCEPE CU DE CE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Începe cu de ce  de Simon Sinek este o adevărată comoară pentru cei care vor să ia decizii conștiente și să înțeleagă mecanismele succesului în afaceri.

Poate te-ai întrebat de ce unele companii au un succes imens, deși nu păreau promițătoare când au apărut pe piață, ori de ce oamenii aleg să cumpere de la un anumit producător și nu de la altul. Sau poate ai o afacere care nu merge prea bine, ori vrei să devii antreprenor. Pentru oricare din situațiile de mai sus, cartea aceasta este pentru tine.

Cât de important este prețul, promoția unui produs, noutatea sau inovația pe care o aduce? Cum poți fi un lider care să inspire angajații pentru a lucra la potențialul maxim cu minimum de efort? Oamenii cumpără ceea ce vinzi sau mai important li se pare motivația ta de a crea produsul respectiv? E mai bine să iei deciziile bazându-te pe raționalitate sau pe instinct? Toate aceste răspunsuri și multe altele le veți găsi în paginile cărții Începe cu de ce.

Noutatea pe care autorul o expune în cartea sa este supranumită „The Golden Circle”. Pentru a avea succes în orice domeniu este important în primul rând să avem claritatea scopului (de ce facem ceea ce facem), urmat de modalitatea în care vom realiza ceea ce ne-am propus (care sunt valorile și principiile care ne ghidează), ajungând la autenticitatea produsului creat.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Simon sinek

Pasiunea și enrgia sunt forțe care ne pun în mișcare, însă pentru rezultate excepționale vom avea nevoie de concentrare și păstrarea direcției stabilite.

Recomand această carte deoarece este o sursă bogată de idei și concepții care te vor ajuta nu doar dacă ești antreprenor, le poți extrapola și la viața de zi cu zi. Afli atât de multe lucruri, încât este imposibil să nu-ți folosească măcar o parte dintre ele. Orice acțiune care ne poate îmbunătăți mentalitatea și personalitatea merită atenția noastră. Nu este una din cărțile pe care le citești să te relaxezi, însă o parcurgi cu plăcere dacă subiectul te interesează. Spor la citit!

 

Titlu: Începe Cu De Ce
Autor: Simon sinek
An apariție : 2018
Editura: PUBLICA
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: Business, economie, finante
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Cujo” de Stephen King

Recenzie ”Cujo” de Stephen King

"There's one novel, Cujo, that I barely remember writing at all. I don't say that with pride or shame, only with a vague sense of sorrow and loss. I like that book. I wish I could remember enjoying the good parts as I put them down on the page." Stephen King Eu am doi...

Ana Mihai este redactor Booknation.ro de 258 zile și a scris până acum 26 articole. Se află pe poziția 37 din 153 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Mihai aici.
Pasionată de frumos. Încântată de cărți, cafea, scris și dezvoltare.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments