Recenzie „Începe cu de ce” de Simon Sinek

de | iun. 30, 2020 | Afaceri și Economie, Educație, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNCEPE CU DE CE ARE REDUCERE PE:

Începe cu de ce  de Simon Sinek este o adevărată comoară pentru cei care vor să ia decizii conștiente și să înțeleagă mecanismele succesului în afaceri.

Poate te-ai întrebat de ce unele companii au un succes imens, deși nu păreau promițătoare când au apărut pe piață, ori de ce oamenii aleg să cumpere de la un anumit producător și nu de la altul. Sau poate ai o afacere care nu merge prea bine, ori vrei să devii antreprenor. Pentru oricare din situațiile de mai sus, cartea aceasta este pentru tine.

Cât de important este prețul, promoția unui produs, noutatea sau inovația pe care o aduce? Cum poți fi un lider care să inspire angajații pentru a lucra la potențialul maxim cu minimum de efort? Oamenii cumpără ceea ce vinzi sau mai important li se pare motivația ta de a crea produsul respectiv? E mai bine să iei deciziile bazându-te pe raționalitate sau pe instinct? Toate aceste răspunsuri și multe altele le veți găsi în paginile cărții Începe cu de ce.

Noutatea pe care autorul o expune în cartea sa este supranumită „The Golden Circle”. Pentru a avea succes în orice domeniu este important în primul rând să avem claritatea scopului (de ce facem ceea ce facem), urmat de modalitatea în care vom realiza ceea ce ne-am propus (care sunt valorile și principiile care ne ghidează), ajungând la autenticitatea produsului creat.

Dacă îți place recenzia cărții ÎNCEPE CU DE CE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Simon sinek

Pasiunea și enrgia sunt forțe care ne pun în mișcare, însă pentru rezultate excepționale vom avea nevoie de concentrare și păstrarea direcției stabilite.

Recomand această carte deoarece este o sursă bogată de idei și concepții care te vor ajuta nu doar dacă ești antreprenor, le poți extrapola și la viața de zi cu zi. Afli atât de multe lucruri, încât este imposibil să nu-ți folosească măcar o parte dintre ele. Orice acțiune care ne poate îmbunătăți mentalitatea și personalitatea merită atenția noastră. Nu este una din cărțile pe care le citești să te relaxezi, însă o parcurgi cu plăcere dacă subiectul te interesează. Spor la citit!

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎNCEPE CU DE CE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Începe Cu De Ce
Autor: Simon sinek
An apariție : 2018
Editura: PUBLICA
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: Business, economie, finante
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 226

Alte recenzii de la Simon sinek:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Femeia cu fustă violet de Natsuko Imamura este alegerea mea pentru această zi autentică de toamnă. Coperta este prima care m-a convins – este în ton cu anotimpul în care suntem, dar mi-am și dorit foarte mult sparg gheața în ceea privește literatura japoneză. Recunosc...

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

0 0 votes
Article Rating
Ana Mihai este redactor Booknation.ro de 936 zile și a scris până acum 27 articole. Se află pe poziția 24 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Mihai aici.
Pasionată de frumos. Încântată de cărți, cafea, scris și dezvoltare.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments