Recenzie „Începe cu de ce” de Simon Sinek

by | Jun 30, 2020 | Afaceri și Economie, Educație, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNCEPE CU DE CE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Începe cu de ce  de Simon Sinek este o adevărată comoară pentru cei care vor să ia decizii conștiente și să înțeleagă mecanismele succesului în afaceri.

Poate te-ai întrebat de ce unele companii au un succes imens, deși nu păreau promițătoare când au apărut pe piață, ori de ce oamenii aleg să cumpere de la un anumit producător și nu de la altul. Sau poate ai o afacere care nu merge prea bine, ori vrei să devii antreprenor. Pentru oricare din situațiile de mai sus, cartea aceasta este pentru tine.

Cât de important este prețul, promoția unui produs, noutatea sau inovația pe care o aduce? Cum poți fi un lider care să inspire angajații pentru a lucra la potențialul maxim cu minimum de efort? Oamenii cumpără ceea ce vinzi sau mai important li se pare motivația ta de a crea produsul respectiv? E mai bine să iei deciziile bazându-te pe raționalitate sau pe instinct? Toate aceste răspunsuri și multe altele le veți găsi în paginile cărții Începe cu de ce.

Noutatea pe care autorul o expune în cartea sa este supranumită „The Golden Circle”. Pentru a avea succes în orice domeniu este important în primul rând să avem claritatea scopului (de ce facem ceea ce facem), urmat de modalitatea în care vom realiza ceea ce ne-am propus (care sunt valorile și principiile care ne ghidează), ajungând la autenticitatea produsului creat.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Simon sinek

Pasiunea și enrgia sunt forțe care ne pun în mișcare, însă pentru rezultate excepționale vom avea nevoie de concentrare și păstrarea direcției stabilite.

Recomand această carte deoarece este o sursă bogată de idei și concepții care te vor ajuta nu doar dacă ești antreprenor, le poți extrapola și la viața de zi cu zi. Afli atât de multe lucruri, încât este imposibil să nu-ți folosească măcar o parte dintre ele. Orice acțiune care ne poate îmbunătăți mentalitatea și personalitatea merită atenția noastră. Nu este una din cărțile pe care le citești să te relaxezi, însă o parcurgi cu plăcere dacă subiectul te interesează. Spor la citit!

 

🔥 CARTEA ÎNCEPE CU DE CE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Începe Cu De Ce
Autor: Simon sinek
An apariție : 2018
Editura: PUBLICA
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: Business, economie, finante
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

Recenzie ”Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

Archer Hale este bărbatul fără voce, discret, ignorat de toți oamenii din oraș, bărbatul considerat nebun de către toți. De către toți în afară de Bree Prescot, tânăra pentru care vocea lui Archer răsună și reverberează mai puternic decât orice sunet din univers. Când...

Recenzie ” Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

Recenzie ” Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

Fetița care cândva se numea Eloise și care trăia o viață fericită acum nu mai exista. Ellie nu mai exista și se ascundea în spatele unei măști de gheață, o mască grosolană care o înfățișa pe Crystal, personajul în care tânăra se regăsise, personajul unei stripteuze.  ...

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Titlu: Cabina de săruturi Titlu-original: The kissing booth Autor: Beth Reeckles Editura: Leda Edge An apariție: 2018 Număr de pagini: 368 Despre autor: Beth Reekles este o autoare britanică care a publicat Rolling Dice și Out of Tune. La vârsta de doar 15 ani a...

Ana Mihai este redactor Booknation.ro de 125 zile și a scris până acum 25 articole. Se află pe poziția 36 din 143 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Mihai aici.
Pasionată de frumos. Încântată de cărți, cafea, scris și dezvoltare.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments