Recenzie „Începe cu de ce” de Simon Sinek

by | Jun 30, 2020 | Afaceri și Economie, Educație, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNCEPE CU DE CE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Începe cu de ce  de Simon Sinek este o adevărată comoară pentru cei care vor să ia decizii conștiente și să înțeleagă mecanismele succesului în afaceri.

Poate te-ai întrebat de ce unele companii au un succes imens, deși nu păreau promițătoare când au apărut pe piață, ori de ce oamenii aleg să cumpere de la un anumit producător și nu de la altul. Sau poate ai o afacere care nu merge prea bine, ori vrei să devii antreprenor. Pentru oricare din situațiile de mai sus, cartea aceasta este pentru tine.

Cât de important este prețul, promoția unui produs, noutatea sau inovația pe care o aduce? Cum poți fi un lider care să inspire angajații pentru a lucra la potențialul maxim cu minimum de efort? Oamenii cumpără ceea ce vinzi sau mai important li se pare motivația ta de a crea produsul respectiv? E mai bine să iei deciziile bazându-te pe raționalitate sau pe instinct? Toate aceste răspunsuri și multe altele le veți găsi în paginile cărții Începe cu de ce.

Noutatea pe care autorul o expune în cartea sa este supranumită „The Golden Circle”. Pentru a avea succes în orice domeniu este important în primul rând să avem claritatea scopului (de ce facem ceea ce facem), urmat de modalitatea în care vom realiza ceea ce ne-am propus (care sunt valorile și principiile care ne ghidează), ajungând la autenticitatea produsului creat.

Pasiunea și enrgia sunt forțe care ne pun în mișcare, însă pentru rezultate excepționale vom avea nevoie de concentrare și păstrarea direcției stabilite.

Recomand această carte deoarece este o sursă bogată de idei și concepții care te vor ajuta nu doar dacă ești antreprenor, le poți extrapola și la viața de zi cu zi. Afli atât de multe lucruri, încât este imposibil să nu-ți folosească măcar o parte dintre ele. Orice acțiune care ne poate îmbunătăți mentalitatea și personalitatea merită atenția noastră. Nu este una din cărțile pe care le citești să te relaxezi, însă o parcurgi cu plăcere dacă subiectul te interesează. Spor la citit!

 

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ÎNCEPE CU DE CE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Simon sinek sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎNCEPE CU DE CE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Începe Cu De Ce
Autor: Simon sinek
An apariție : 2018
Editura: PUBLICA
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: Business, economie, finante
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Central Park” de Guillaume Musso

Recenzie ”Central Park” de Guillaume Musso

Există momente în viață cand o ușă se deschide si ești inundat de lumină. Clipe rare când ceva se descătușează în tine. Plutești în imponderabilitate, gonești pe o autostradă fără radar. Alegerile devin limpezi, răspunsurile inlocuiesc întrebările, frica cedează locul...

Recenzie ”Hud Ranat” de Cecilia

Recenzie ”Hud Ranat” de Cecilia

Cum sunteți dragii mei? Acceptați invitația de a porni într-o călătorie inedită în următoarele minute? Cartea Hud Ranat scrisă de Cecilia cuprinde cadrul, personajele și situațiile perfecte pentru a evada memorabil pe o altă planetă din univers. Călătorim în acest...

0 0 vote
Article Rating
Ana Mihai este redactor Booknation.ro de 400 zile și a scris până acum 27 articole. Se află pe poziția 15 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Mihai aici.
Pasionată de frumos. Încântată de cărți, cafea, scris și dezvoltare.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments