Recenzie „Kit Black” de Monica Ramirez

de | apr. 17, 2016 | Beletristică, Dragoste, Literatura Română, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA KIT BLACK ARE REDUCERE PE:

Monica Ramirez este cunoscuta autoare contemporană, de origine română, a seriei polițiste Alina Marinescu, serie ce cuprinde în prezent 6 volume, și anume: Asasin la feminin, Identități secrete, Balanța puterii, Bariere de fum, Abis, Recviem pentru un asasin. În paralel cu seria Alina Marinescu se numără și romanele: Freedom Underground: Love, Honor and Betray, Intimate Strangers Affair, Kit Black, The Heiress’s Knight, Traficantul de umbre, Blackout, Seducția apeiViață dublă la VenețiaFantoma de pe lac.

Prin Kit Black am făcut cunoștință cu scriitura autoarei Monica Ramirez, o Monica Ramirez ale cărei romane e clar că trebuie să le ai în biblioteca personală. Cu o scriitură fină și fluentă, Kit Black face o incursiune într-un trecut unde viața de pirat era visul oricărui copil, vis ce mai târziu se transforma în țelul oricărui adult din acele vremuri.

Kaitlin Black, fiica lui Walter Black, pirat cautător de comori, ucis într-o bătălie pe mare înainte ca ea să se fi născut și a Madeleinei Culbert, o prostituată dependentă de opium, grav bolnavă de sifilis, locuiește în Ajaccio. Crescută mai mult de ”unchiul” Roger, un prieten bun de-al tatălui său, Kaitlin s-a văzut în postura de a se deghiza toată viața ei în băiat pentru a evita să intre în branșa prostituției și a sfârși ca mama ei. Și întocmai ca un băiat, visul ei devine acela de a cuceri mările și de a deveni un pirat de temut.

Mânată de marele ei vis, dar și de curiozitatea în ceea ce privește viața sexuală, hotărăște să-și vândă virginitatea pentru a-și cumpăra o pereche de cizme pe măsură și o sabie. Alesul este Armand Etienne Dupuis, un frumos soldat francez de viță nobilă, al cărui mariaj este plănuit în viitorul apropiat. Soarta însă nu îi lasă să scape din mrejele ei așa ușor, astfel încât cei doi sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

Dacă îți place recenzia cărții KIT BLACK, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Monica Ramirez

Refuzând oferta lui Armand de a fi o amantă întreținută, Kit se îmbarcă pe vasul englezesc Luna Neagră a ticălosului pirat Harris Gareth. Însoțită de ”unchiul” Roger, Kit va porni în aventura vieții sale, o aventură la capătul căreia niciodată nu se știe ce te așteaptă.

Acțiune, suspans, romantism și o soartă de care nu poți fugi este ceea ce îi așteaptă pe toți cititorii ce purced în călătoria piraterească a lui Kit. Prin Kit Black, Monica Ramirez oferă cititorilor ei o doză de aventură pe cât de intensă pe atât de scurtă. La sfârșitul cărții rămâi privind în gol și aproape îți dorești să o poți urî pe Monica Ramirez că te-a obligat să te desparți de Kit și de al ei Armand așa curând.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA KIT BLACK CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: KIT BLACK
Autor: Monica Ramirez
An apariție : 2017
Editura: LIBREX PUBLISHING
Nr. Pagini: 119
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1803

Alte recenzii de la Monica Ramirez:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Toate fetele rele” de Chris Whitaker

Recenzie „Toate fetele rele” de Chris Whitaker

Doamne ferește ce carte tocmai am citit. Plină de suspans, de elemente religioase, de mister, de traume și de o emoție din aceea dark. Nu m-am așteptat de la autor să aibă această abordare, mai ales că eu îl cunoscusem mai sensibil și mai deep, dar în sensul acela...

Recenzie „Cerul ca oțelul”, de Cosmin Leucuța

Recenzie „Cerul ca oțelul”, de Cosmin Leucuța

V-ați obișnuit cu „Hoodoo” și „Cum te vei îmbrăca la sfîrșitul lumii”? Mai puneți-Vă pofta-n cui de data asta! Cineva a decis să ne demonstreze universalitatea imaginației pe care o are în arsenal. Cosmin Leucuța deschide parantezele unei lumi postbelice, futuristice...

Recenzie „Ultimul zbor” de Julie Clark

Recenzie „Ultimul zbor” de Julie Clark

Dacă vă era dor de o nouă recomandare de Thriller, sunt aici pentru a vă ajuta. Am citit destul de multe cărți în ultima perioadă dar nu am apucat să scriu câte o recenzie pentru fiecare, așa că abia acum le aștern pe hârtie. Recunosc, nu am avut chef de Thrillers, am...

0 0 votes
Article Rating
Diana Daniela Macovei este redactor Booknation.ro de 2833 zile și a scris până acum 270 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Daniela Macovei aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments