Recenzie “Liniște: Vorbește Trump!” de George Beahm

Titlu: Liniște: Vorbește Trump!
Autor: George Beahm
An apariție : 2016
Editura: RAO
Nr. Pagini: 256
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Daniela Macovei
Publicată la 12.02.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie “Liniște: Vorbește Trump!” de George Beahm
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI LINIȘTE: VORBEȘTE TRUMP! PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Donald Trump, pentru mine, a fost mereu un personaj înfumurat, încrezut, o figură pe care o poți corela doar cu banii și atât. Spui Trump, te gândești la bani, spui bani, te gândești la Trump.

Aflând că o să candideze la președinția Statelor Unite ale Americii, singura mea idee a fost: o, la naiba!

Donald Trump nu este o figură și, mai ales, o persoană pe care să o vezi stând tăcută, ascultând, meditând și apoi ajungând la o concluzie. Pe Donald Trump l-ai văzut, și îl vezi încontinuare, vociferând și combătând orice idee cu glas tunător ce parcă îți strigă în fundal: ține-ți gura închisă, eu am mereu dreptate.

Pe termen lung, duritatea este secretul faptului că am supraviețuit.

Concluzia e clară: nu sunt un fan Donald Trump! În ciuda acestui fapt, mă văd nevoită să recunosc: Donald Trump are stofă de lider și, mai ales, are mijloacele necesare de a rămâne unul.

Liniște: Vorbește Trump! este un ”rezumat Trump”, o colecție unde au fost cuprinse cele mai zgomotoase apariții și cele mai fulminante declarații ale lui Donald Trump. Printre aceste declarații aflăm cum a luat naștere imperiul Trump, cum s-a hotărât miliardarul să candideze pentru funcția de președinte, ce hibe consideră că are în prezent sistemul american și, mai ales, cum a câștigat votul majorității.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de George Beahm.

Nu mă deranjează să mă scuz pentru unele lucruri, dar nu mă pot scuza pentru că spun adevărul.

Când m-am trezit cu acest volum în față, am intrat în panică. Adică Donald Trump? Cum să citesc toate aberațiile acestui om? Și totuși, ajungând la final am realizat că în orice poți găsi ceva de învățat. Dacă disprețuiești o persoană nu înseamnă că nu ai nimic de învățat de la ea.

Loialitatea poate fi văzută ca o trăsătură slabă, deși nu ar trebui. E un semn că afacerea ta face ceva bine, că argumentele și modul în care acționezi rezonează cu angajații tăi. O companie care pierde un angajat care odată a fost loial trebuie să examineze ce s-a întâmplat- și asta repede.

Ce este și mai șocant pentru mine? Faptul că am ajuns la concluzia că de aș fi fost american și eu aș fi votat cu Donald Trump. Am regăsit în multele lui declarații exact hibele pe care și România le are. Problemele cu care se confruntă SUA, sunt prezente și în mica noastră țară. Soluțiile pe care le propune Trump sunt soluții generale ce pot fi aplicate în fiecare țară.

Donald Trump este și va rămâne un personaj zgomotos, înfumurat și încrezut. Însă un lucru nu i-l poate nega nimeni: are flerul afacerilor și știe cum să scoată profit și din apă seacă.

Trebuie să iubești ceea ce faci. Este greu de atins succesul fără pasiune.

Oamenii care adoră ceea ce fac nu renunță.

Cum am mai spus, dacă aș fi fost american și eu aș fi votat cu Trump ascultând declarațiile făcute, însă sunt un outsider, și din afară, lucrurile nu par a fi în regulă. De ce? Asta vă las să concluzionați singuri citind Liniște: Vorbește Trump!

Oamenii nu au grijă de tine. Nu vor ceea ce e mai bine pentru tine; ei au grijă de ei înșiși.

ACUM GĂSEȘTI LINIȘTE: VORBEȘTE TRUMP! PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

  1. Mirela Barbalata
    Reply

    La aceasta carte cu siguranta spun pas. Oricat de buna ar fi cartea sau cat de realista ar parea, pentru mine aceasta persoana este un clovn. Bani? Da, dar nu s-a ridicat de jos ci pur si simplu i-a mostenit. Dintotdeauna a fost un clovn, un depravat, salvat de taticul. Stiu ca am prejudecati, dar nu as fi de acord cu el. Ideile lui??? Oare???

  2. Diana Daniela Macovei Diana Daniela Macovei
    Reply

    Cand vine vorba de politicieni si nu numai, este clar ca au discursul scris de alti oameni. Nici mie nu imi este mai drag Donald Trump dupa ce am citit cartea de fata, insa as fi cinica daca as nega ca in unele idei nu am fost de acord cu el.

POST A COMMENT.