🔥 CARTEA MAREA CARTE A JOCURILOR MINȚII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

marea-carte-a-jocurilor-mintii-editie-completa_1_fullsize

Ivan Moscovich creează jocuri și jucării educaționale, puzzle-uri dar a scris și multe cărți menite să antreneze mințile cititorilor (au fost traduse în 12 limbi!). Marea carte a jocurilor minții. 1000 de probleme de matematică, știință și artă – este, probabil, cea  mai completă și complexă operă a sa!

Cartea, foarte frumos ilustrată își prinde cititorii și-i ghidează prin labirinturi, îi pune să dezlege mistere și să realizeze lucruri ce par imposibile! Nu degeaba cei de la Washington Post Book World au descris-o astfel: “o carte care pune laolaltă matematica, miracolul şi spectaculosul!”. Problemele au un identificator al gradului de dificultate (astfel, se poate începe cu provocările mai ușoare, avansând spre cele mai dificile). În plus, la final se află și rezolvarea problemelor propuse.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Ivan Moscovich

Răsfoind Marea carte a jocurilor minții veți descoperi probleme raționale, dar și provocări vizuale, enigme logice, ghicitori și iluzii. Cuprinde atât probleme create special de Ivan Moscovich dar și adaptări după probleme clasice. Practic e o sursă de inspirație pentru mintea noastră, un adevărat “corn al abundenței matematice”! Explorând-o, cititorii își vor descoperi resurse de creativitate matematică, inventivitate și intuiție! În plus, problemele pot fi rezolvate chiar și “în echipă” – deci puteți uita de jocuri gen Monopoly (Marea carte a jocurilor minții vă va ține în priză ore în șir).

Dar asta nici măcar nu e o carte care se citește! E o carte care te pune să-ți antrenezi mușchii minții – așa că mai bine mă întorc la problema la care am rămas!

🔥 CARTEA MAREA CARTE A JOCURILOR MINȚII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Marea Carte A Jocurilor Minții
Autor: Ivan Moscovich
An apariție : 2013
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 432
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 15.04.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

O carte antrenantă, plină de probleme diverse care te pun cu adevărat să gândești!

Avatar
Autor: Diana Elena Neaţă
Diana Elena e Redactor Foarte Activ
Redactor de 2054 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă