🔥 CARTEA MERGI UNDE TE POARTĂ INIMA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

„Mă gândesc dacă cerul se termină sau se duce mereu mai departe.”

Alegeri… Piedici… Vise… Regrete.

Câteva cuvinte introductive despre carte. Mergi unde te poartă inima de Susanna Tamaro. O poveste care spune mai multe poveşti de viaţă.

Nişte gânduri aşezate cu măiestrie pe hârtie pentru a te pune… pe gânduri.

Cât de mult pot influenţa împrejurările şi timpul drumul fiecăruia dintre noi? Alegerile… Dogmele religioase care pot nărui copilăria şi inocenţa… visele.

Cum îţi pot fi tăiate aripile de cei care ar trebui să te susţină înainte să apuci să îţi iei zborul? Piedicile…

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Susanna Tamaro.

De ce este atât de uşor să permiţi timpului să se risipească într-o mare de neputinţă şi pasivitate? Regrete…

„Este firesc să comiţi erori, dar să mergi fără să le fi înţeles zădărniceşte sensul unei vieţi. Lucrurile care ni se întâmplă nu-şi au niciodată scopul în ele însele, nu sunt gratuite.”

Olga, o femeie ajunsă la o vârstă onorabilă şi cu minutele scurgându-se în defavoarea ei, decide să îşi povestească viaţa într-o lungă şi emoţionantă scrisoare adresată nepoatei sale din străinătate.

Anii de copilărie fără momente de copilărie, acaparaţi de o educaţie religioasă riguroasă. Absenţa identităţii în anii de tinereţe. Căsnicia nefericită. Moartea subită a fiicei sale Ilaria. Creşterea nepoatei ca un pe al doilea copil care, de asemenea, o părăseşte.

„La răscrucile de pe drumul tău întâlneşti celelalte vieţi, să le cunoşti sau să nu le cunoşti, să le trăieşti până la capăt sau să le laşi să se piardă depinde numai de alegerea pe care o faci într-o clipă.”

Mergi unde te poartă inima. O poveste despre trecut şi prezent, căci pentru viitor nu mai este loc. O poveste despre căutare, o frământare continuă pe un drum împovărat de un timp nefavorabil… şi despre regăsire a propriei identităţi scrisă într-un mod atât de simplist, dar atât de pătrunzător.

 „Pentru a te iubi pe tine însuţi, este nevoie să te cunoşti în profunzime, să ştii totul despre tine, până şi lucrurile cele mai ascunse, cele mai greu de acceptat.”

🔥 CARTEA MERGI UNDE TE POARTĂ INIMA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Mergi Unde Te Poartă Inima
Autor: Susanna Tamaro
An apariție : 2017
Editura: Litera
Nr. Pagini: 205
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 14.04.2019
Nota recenzorului: 10/10
Ana Dumitraşc
Autor: Ana Dumitraşc
Ana e Redactor Activ
Redactor de 1009 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ana Dumitraşc