ACUM GĂSEȘTI PARADISUL LUI MIMI ȘI TIBI PE:

Salut,

Să începem în aceeași energie prezentată în cartea lui Ioan Antoci, începem frumoasa călătorie cunoscându-i pe eroi principali, Mimi și Tibi.

Tibi este un puști de 6 ani, iar Mimi tocmai a terminat clasa a doua și are 9 ani. Amândoi locuiau la 66 de metri deasupra pământului, la ultimul etaj din cel mai înalt bloc, într-un apartament luxos plin de jucării.

Aventura celor doi începe atunci când amândoi încercă să obțină niște coduri pentru jocurile lor electronice din carnețelul tatălui lor. Atunci descoperă jocul electronic suprem din care ies sute de monștri, și din care se naște un cutremur care distruge tot apartamentul lor.

„Treptat, raiul jocurilor și al jucăriilor lui Mimi și Tibi se risipi ca un vis….”

Viața celor doi se dă peste cap, încet, încet dau doar de necaz, chiar se împrietenesc cu un răufăcător care începe să îi controleze.

Cei doi își petrec vacanța la bunica lor, aceasta nu este cea mai bună veste pentru ei. Nici aici nu se opresc din a da din aventură în aventură.

Chiar dacă întâmplările din vacanța de vară nu sunt cele mai pozitive pentru ei, partea bună e că reușesc să învețe idei valoroase despre lume, despre ei și primesc lucruri pe care nu le-au avut înainte.

„Vacanța s-a terminat într-un final cu bine, iar Tibi și Mimi s-au ales cu niște experiențe demne de povestit. Întâmplările au făcut înconjurul orașului și când au revenit la școală, toți copiii îi priveau ca pe niște vedete”

Paradisul lui Mimi și Tibi” de Ioan Antoci este o aventură ilustrată într-un fel magic, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

Titlu: Paradisul Lui Mimi și Tibi De
Autor: Ioan Antoci
,
Ilustrații de Gabriel Poenaru
An apariție : 2016
Editura: Corint Junior
Nr. Pagini: 61
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 26.02.2018
Nota recenzorului: n/a
Emanuela Istrate
Autor: Emanuela Istrate
Emanuela e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1131 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Emanuela Istrate