Recenzie „Tehnici de comunicare în social media” de Horea Mihai Bădău

de | ian. 17, 2015 | Comunicare și Publicitate, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TEHNICI DE COMUNICARE ÎN SOCIAL MEDIA ARE REDUCERE PE:

Tehnici Social MediaRevoluţia Social Media a început!” ne spune autorul volumului „Tehnici de comunicare în social media”.

Internetul este cel care ne schimbă din în ce în ce mai mult modalităţile de comunicare şi cel care ne pune în faţa unei avalanşe de informaţii. Ca să ne adaptăm schimbărilor pe care le aduce social media, ar trebui, mai întâi, să ştim foarte clar ce reprezintă fenomenul, dar şi cum să folosim diversele instrumente pentru a comunica eficient şi pentru a fi înţeleşi. Cartea „Tehnici de comunicare în social media” oferă explicaţii acestor dileme, dar şi mai mult de atât.

Horea Mihai Bădău ne prezintă în cartea sa definiţia Social Media prin citarea unor specialişti – Andreas Kaplean şi Michael Haenlein. Aceştia prezintă fenomenul ca fiind „un grup de aplicaţii online care cresc pe fundaţiile ideologice şi tehnologice ale Web 2.0 şi permit crearea şi schimbul conţinutului creat de utilizatori.

Volumul care ne învaţă cum să existăm în universul social media, începe prin a vorbi despre impactul pe care îl au schimbările din ultima vreme asupra comunicării. În plus, bună parte din conţinutul cărţii ne oferă informaţii despre cum să folosim trei dintre cele mai populare instrumente de comunicare online: blogosfera, Facebook şi Twitter. Nu în ultimul rând, „Tehnici de comunicare în social media” explică şi cum ar trebui PR-işti să construiască strategii eficiente de comunicare în „noua lume” online.

Dacă îți place recenzia cărții TEHNICI DE COMUNICARE ÎN SOCIAL MEDIA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Horea Mihai Bădău

Chiar dacă, la o primă vedere, doar cei  interesaţi de cariere în comunicare ar fi tentaţi să răsfoiască volumul, eu cred că „Tehnici de comunicare în social media” nu ar trebui să lipsească din nici o bibliotecă, fie ea personală sau publică.

Social Media face parte din vieţile tuturor, nu doar a comunicatorilor de profesie. Nu trece zi fără să accesăm internetul sau fără să aruncăm o privire pe Facebook. Dacă vrem să fim înţeleşi şi vrem să ne adaptăm cu succes, atunci este necesar să cunoaştem regulile noii lumi.

Pe de altă parte, aştept cu interes o ediţie revizuită în care să ne fie oferite informaţii la fel de preţioase despre alte instrumente social media populare, cum ar fi: Pinterest, Instagram, Tumblr şi altele.

Volumul a apărut în 2011 la editura Polirom, în cadrul colecţiei „Relaţii publice şi publicitate”.

Horea Mihai Bădău este asistent universitar doctor la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, din cadrul Universităţii Bucureşti, Catedra de Presă, dar şi Preşedinte al Asociaţiei Consumatorilor de Media. Acesta a lucrat mult timp în mass-media românească.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TEHNICI DE COMUNICARE ÎN SOCIAL MEDIA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Tehnici De Comunicare în Social Media
Autor: Horea Mihai Bădău
An apariție : 2011
Editura: POLIROM
Nr. Pagini: 216
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 4044

Alte recenzii de la Horea Mihai Bădău:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

Recenzie „Pericol la petrecere!”

Recenzie „Pericol la petrecere!”

La insistențele fiicei, care a văzut-o într-o librărie, am cumpărat și altă carte din seria Pericol. Ei i-a plăcut foarte mult, mie mi s-a părut mai slabă decât prima parte. Îmi place culoarea locală (stilul oltenesc de a vorbi al unor personaje, referirile la Therme,...

0 0 votes
Article Rating
Iulia Drăghici este redactor Booknation.ro de 2901 zile și a scris până acum 120 articole. Se află pe poziția 1 din 54 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Iulia Drăghici aici.
Subscribe
Notify of
guest

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Bună ziua, am citit recenzia dumneavoastră. Să știți că din 2011, domnul Horea Bădău a devenit lector universitar doctor și va publica în curând, în Franța, o nouă teorie Social Media:http://onlinereport.ro/tag-horea-mihai-badau/