🔥 CARTEA TEHNICI DE COMUNICARE ÎN SOCIAL MEDIA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Tehnici Social MediaRevoluţia Social Media a început!” ne spune autorul volumului „Tehnici de comunicare în social media”.

Internetul este cel care ne schimbă din în ce în ce mai mult modalităţile de comunicare şi cel care ne pune în faţa unei avalanşe de informaţii. Ca să ne adaptăm schimbărilor pe care le aduce social media, ar trebui, mai întâi, să ştim foarte clar ce reprezintă fenomenul, dar şi cum să folosim diversele instrumente pentru a comunica eficient şi pentru a fi înţeleşi. Cartea „Tehnici de comunicare în social media” oferă explicaţii acestor dileme, dar şi mai mult de atât.

Horea Mihai Bădău ne prezintă în cartea sa definiţia Social Media prin citarea unor specialişti – Andreas Kaplean şi Michael Haenlein. Aceştia prezintă fenomenul ca fiind „un grup de aplicaţii online care cresc pe fundaţiile ideologice şi tehnologice ale Web 2.0 şi permit crearea şi schimbul conţinutului creat de utilizatori.

Volumul care ne învaţă cum să existăm în universul social media, începe prin a vorbi despre impactul pe care îl au schimbările din ultima vreme asupra comunicării. În plus, bună parte din conţinutul cărţii ne oferă informaţii despre cum să folosim trei dintre cele mai populare instrumente de comunicare online: blogosfera, Facebook şi Twitter. Nu în ultimul rând, „Tehnici de comunicare în social media” explică şi cum ar trebui PR-işti să construiască strategii eficiente de comunicare în „noua lume” online.

Chiar dacă, la o primă vedere, doar cei  interesaţi de cariere în comunicare ar fi tentaţi să răsfoiască volumul, eu cred că „Tehnici de comunicare în social media” nu ar trebui să lipsească din nici o bibliotecă, fie ea personală sau publică.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Horea Mihai Bădău.

Social Media face parte din vieţile tuturor, nu doar a comunicatorilor de profesie. Nu trece zi fără să accesăm internetul sau fără să aruncăm o privire pe Facebook. Dacă vrem să fim înţeleşi şi vrem să ne adaptăm cu succes, atunci este necesar să cunoaştem regulile noii lumi.

Pe de altă parte, aştept cu interes o ediţie revizuită în care să ne fie oferite informaţii la fel de preţioase despre alte instrumente social media populare, cum ar fi: Pinterest, Instagram, Tumblr şi altele.

Volumul a apărut în 2011 la editura Polirom, în cadrul colecţiei „Relaţii publice şi publicitate”.

Horea Mihai Bădău este asistent universitar doctor la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, din cadrul Universităţii Bucureşti, Catedra de Presă, dar şi Preşedinte al Asociaţiei Consumatorilor de Media. Acesta a lucrat mult timp în mass-media românească.

🔥 CARTEA TEHNICI DE COMUNICARE ÎN SOCIAL MEDIA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Tehnici De Comunicare în Social Media
Autor: Horea Mihai Bădău
An apariție : 2011
Editura: POLIROM
Nr. Pagini: 216
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 17.01.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Volumul prezintă informaţii interesante, preluate din studii de specialitate cu privire la Social Media. Este o carte educativă care oferă sfaturi de adaptare în lumea comunicării pe internet.

Avatar
Autor: Iulia Drăghici
Iulia e Redactor Activ
Redactor de 1996 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Iulia Drăghici