Recenzie ”The bucket list. Destinații de vis”, volum coordonat de Kath Stathers

by | Nov 5, 2020 | Cultură Generală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA THE BUCKET LIST. DESTINAȚII DE VIS VOLUM COORDONAT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Anul 2020 este unul dintre cele mai dificile și, pe bună dreptate, merităm să ne răsfățăm sufletele cu ceva frumos, cu o plăcere hedonistă nevinovată. De aceea, când am văzut pe pagina editurii Rao apariția volumului „The bucket list. Destinații de vis”, coordonat de Kath Stathers, am știut că trebuie să-l citesc. Așteptările mele au fost depășite, deoarece dintr-un simplu atlas de călătorii, precum mă așteptam să fie, am avut oportunitatea de a descoperi o listă de 500 aventuri pe care ar trebui să le facem într-o viață. 

Volumul este ordonat pe criterii geografice, respectând direcțiile longitudinale ale Pământului, descoperind treptat fiecare aventură. Fie că este vorba despre Stonehenge-ul Balenelor, despre Aurora boreală sau despre o călătorie cu caiacul în Ha Bay Lung, toate punctele din bucket list sunt exemplificate frumos, incitând curiozitatea cititorului. 

Meritul întregii cărți este că ne reamintește experiența inedită a călătoriilor, ne scufundă încet în plăcerea esteticului atât de specifică itinerariilor turistice. În aceeași ordine de idei, volumul reflectă un tur à la Jules Verne, invitând cititorul să-și ia o pauză de la grijile cotidiene și să vizualizeze frumusețile planetei pe care trăim. 

Apropo, este de menționat munca imensă care stă în spatele acestei compilații, deoarece aici au fost incluse observații și informații de la cei mai renumiți autori de ghiduri turistice, aventurieri curajoși și jurnaliști travel din întreaga lume. Valoarea informativă este incontestabilă, or cartea poate fi folosită atât de adulți, cât și de copii. vreți să le dezvoltați curiozitatea? să-i purtați în cele mai inedite colțuri ale lumii? Acum totul este ușor, deoarece „The bucket list. Destinații de vis” are atât un conținut important, cât și o împachetare reușită. Detaliile grafice, calitatea fotografiilor – aceste elemente sunt de o calitate ireproșabilă, astfel încât cartea poate deveni și un suvenir frumos, bun de dăruit celor dragi. 

Copilăria mea a fost marcată de enciclopediile pe care mama mi le dăruia cu sau fără ocazie, iar această pasiune pentru cărți frumoase, epice, s-a păstrat până acum. Cu siguranță, „The bucket list. Destinații de vis” este o apariție editorială de neratat în acest an dificil, iar aceste mici pilule de călătorii vor acoperi senzația amară a izolării în care ne-am blocat. 

„The bucket list. Destinații de vis” este un exercițiu de imaginație pentru o perioadă în care trebuie să visăm cu ochii deschiși. 

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții THE BUCKET LIST. DESTINAȚII DE VIS VOLUM COORDONAT?

Vezi toată lista de cărți scrise de Kath Stathers sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA THE BUCKET LIST. DESTINAȚII DE VIS VOLUM COORDONAT CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: The Bucket List. Destinații De Vis Volum Coordonat
Autor: Kath Stathers
An apariție : 2020
Editura: RAO
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: Actiune, aventura
Publicată la 5.11.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Fântânile tăcerii” de Ruta Sepetys

Recenzie “Fântânile tăcerii” de Ruta Sepetys

Ruta face treabă foarte bună când vine vorba de ficțiune istorică. E dedicată, e implicată, sapă adânc și scoate toată mizeria dosită la suprafață. Nu se dezminte nici în Fântânile Tăcerii, o carte dureroasă despre dictatura ce și-a așternut mantia sărăciei și terorii...

Recenzie ”Elefantul a dispărut” de Haruki Murakami

Recenzie ”Elefantul a dispărut” de Haruki Murakami

Haruki Murakami este unul dintre cei mai populari scriitori japonezi contemporani. Romanele sale i-au adus numeroase premii, fiind nominalizat în repetate rânduri la premiul Nobel. Unul dintre cele mai cunoscute titluri ale sale Pădurea Norvegiană a fost ecranizat în...

Recenzie „Fata cu cercel de perlă” de Tracy Chevalier

Recenzie „Fata cu cercel de perlă” de Tracy Chevalier

Tracy Chevalier povesteşte că, după primul roman scris, nu avea nici o idee despre ce subiect să abordeze pentru următorul roman. Într-o dimineaţă, s-a uitat mai atentă l-a posterul pe care-l avea în dormitor. Posterul reprezenta celebra pictură ”Fata cu cercel de...

0 0 vote
Article Rating
Corina Moisei este redactor Booknation.ro de 1693 zile și a scris până acum 76 articole. Se află pe poziția 8 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Corina Moisei aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments