Recenzie “1001 de Moduri de a-ți Recompensa Angajații” de Bob Nelson

by | Aug 1, 2015 | Afaceri și Economie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA 1001 DE MODURI DE A-ȚI RECOMPENSA ANGAJAȚII ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

1001-de-moduri-de-a-ti-recompensa-angajatiiBestseller-ul lui Bob Nelson, 1001 de Moduri de a-ți Recompensa Angajații, vândut în peste 1.5 milioane de exemplare prezintă o serie de tehnici și metode prin care să crești nivelul de satisfacție al angajaților tăi și implicit a echipei pe care o conduci.

1001 de Moduri de a-ți Recompensa Angajații e mai degrabă un ghid complet pe care orice antreprenor, lider de echipă sau manager trebuie să-l citească și recitească o dată la câțiva ani pentru a-și reinventa stilul și metodele de recompensare a angajaților.

Citind cartea vei descoperi importanța programelor de recompensare a angajaților dar și idei banale, accesibile oricărui lider pentru a face un angajat să se simtă apreciat și în consecință să devină mai motivat.

Mi-au plăcut mult cele 365 de idei de recompensare non-formală, care ne amintesc de lucrurile simple dar eficiente care funcționează foarte bine. Spre exemplu: voucher la un restaurant, cadou aniversar, o cană de cafea imprimată și multe altele.

Pe lângă aceste idei vei putea citi despre:

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Bob Nelson
  • diferite studii legate de motivarea grupurilor
  • modalități de ridicare a moralului la birou
  • studii de caz despre felul în care divertismentul îmbunătățește activitatea și performanța
  • studii despre creșterea calității
  • aprecierea și recunoașterea electronică dar și cea publică

În concluzie, vorbim despre un ghid complet ce poate fi parcurs în decurs de luni și chiar ani de zile într-o corporație sau o echipă oarecare, avantajele resimțindu-se începând cu interiorul echipei, după care în relațiile cu clienții și terminând cu contul bancar.

Ține minte: Angajați mulțumiți și fericiți = Clienți mulțumiți și fericiți, iar un angajat fericit este un ambasador al companiei tale. Recomand această carte!

Pune mâna pe ea cât mai urgent și citește-o!

🔥 CARTEA 1001 DE MODURI DE A-ȚI RECOMPENSA ANGAJAȚII ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: 1001 De Moduri De A-ți Recompensa Angajații
Autor: Bob Nelson
An apariție : 2013
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 1.08.2015
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Adrian Stepan este redactor Booknation.ro de 2118 zile și a scris până acum 8 articole. Se află pe poziția 68 din 142 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adrian Stepan aici. Adrian Stepan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments