Recenzie “1001 de Moduri de a-ți Recompensa Angajații” de Bob Nelson

by | Aug 1, 2015 | Afaceri și Economie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA 1001 DE MODURI DE A-ȚI RECOMPENSA ANGAJAȚII ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

1001-de-moduri-de-a-ti-recompensa-angajatiiBestseller-ul lui Bob Nelson, 1001 de Moduri de a-ți Recompensa Angajații, vândut în peste 1.5 milioane de exemplare prezintă o serie de tehnici și metode prin care să crești nivelul de satisfacție al angajaților tăi și implicit a echipei pe care o conduci.

1001 de Moduri de a-ți Recompensa Angajații e mai degrabă un ghid complet pe care orice antreprenor, lider de echipă sau manager trebuie să-l citească și recitească o dată la câțiva ani pentru a-și reinventa stilul și metodele de recompensare a angajaților.

Citind cartea vei descoperi importanța programelor de recompensare a angajaților dar și idei banale, accesibile oricărui lider pentru a face un angajat să se simtă apreciat și în consecință să devină mai motivat.

Mi-au plăcut mult cele 365 de idei de recompensare non-formală, care ne amintesc de lucrurile simple dar eficiente care funcționează foarte bine. Spre exemplu: voucher la un restaurant, cadou aniversar, o cană de cafea imprimată și multe altele.

Pe lângă aceste idei vei putea citi despre:

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Bob Nelson
  • diferite studii legate de motivarea grupurilor
  • modalități de ridicare a moralului la birou
  • studii de caz despre felul în care divertismentul îmbunătățește activitatea și performanța
  • studii despre creșterea calității
  • aprecierea și recunoașterea electronică dar și cea publică

În concluzie, vorbim despre un ghid complet ce poate fi parcurs în decurs de luni și chiar ani de zile într-o corporație sau o echipă oarecare, avantajele resimțindu-se începând cu interiorul echipei, după care în relațiile cu clienții și terminând cu contul bancar.

Ține minte: Angajați mulțumiți și fericiți = Clienți mulțumiți și fericiți, iar un angajat fericit este un ambasador al companiei tale. Recomand această carte!

Pune mâna pe ea cât mai urgent și citește-o!

Titlu: 1001 De Moduri De A-ți Recompensa Angajații
Autor: Bob Nelson
An apariție : 2013
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 1.08.2015
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Marile minciuni nevinovate” de Liane Moriarty

Recenzie „Marile minciuni nevinovate” de Liane Moriarty

Liane Moriarty este o scriitoare genială și mi-a fost de ajuns să citesc Am uitat să fim fericiți pentru a mă convinge de acest fapt. Atunci când am citit și Când vina ne desparte, m-am convins de talentul ei de a crea un thriller psihologic plin de mister și de...

Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

,,El e și iadul și raiul pentru mine.” Când avea șaptesprezece ani, Emilia LeBlanc a ajuns în casa familiei Spencer, acolo unde fuseseră angajați părinții ei ca și slujitori. Acolo l-a întâlnit pe Baron Spencer Junior, cel care avea să devină coșmarul vieții ei. Baron...

Adrian Stepan este redactor Booknation.ro de 2202 zile și a scris până acum 8 articole. Se află pe poziția 68 din 150 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adrian Stepan aici. Adrian Stepan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments