Recenzie volum ”Business storytelling. Branduri și povești”, editat de Florina Pânzaru

by | Apr 13, 2021 | Afaceri și Economie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA VOLUM BUSINESS STORYTELLING. BRANDURI ȘI POVEȘTI EDITAT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Marketingul este unul dintre domeniile economice cele mai interactive, în care se amestecă multă creativitate, spontaneitate și dorință de a obține rezultate pe termen lung. Pentru realizarea corespunzătoare a acestui scop, sunt angajați specialiști cu viziuni neordinare, gata să admită riscuri în schimbul unor campanii de marketing de care să tot vorbească lumea.

Totuși, pentru o înțelegere corectă a unei strategii de marketing, este cazul să pornim de la nevoia noastră umană de povești, de istorii, deoarece acestea sunt elementele care vând, dar și fidelizează corespunzător potențialul cumpărătorul. Adevărul e că în ultima perioadă de timp, marketingul modern a abandonat făgașul uzual și a revenit la ideile de bază:

  • Non-conformismul storytellingului – când poți detașa evident produsul de vitrină și să-l transformi într-o legătură emoțională;
  • Progresul constant în materie de speech – cu cât povestim mai bine, cu atât vindem mai bine.

În calitatea mea de specialist în digital marketing, mă bucur foarte mult de apariția titlurilor de carte venite să schimbe mentalitatea colectivă și să transforme marketingul dintr-o mașinărie strict ghidată de cifre într-un domeniu creativ. Volumul „Business storytelling. Branduri și povești”, editat de Florina Pânzaru, apărut la editura Tritonic și care înglobează articolele unor tineri creativi, este un veritabil must read, pentru că:

  1. Autorii vorbesc limpede despre necesitatea de a vinde prin intermediul poveștilor. Atenție! Nu baliverne, ci vânzări conștiincioase.
  2. Speech-ul este nu doar despre persuadarea potențialilor clienți, ci și despre nevoia de investiții constante pentru rezultate vizibile, inclusiv pe segmentul de storytelling. Ne referim aici la investiții constante de timp și creativitate, resurse sine qua non pentru susccesul unei afaceri.
  3. Se pune accent pe valorificarea potențialului unor istorii care pot vinde mai bine decât sloganuri gândite.

Reiterând mi se pare o lucrare foarte constructivă, cu accent pe veridicitate și pe rezultativitate, ceea ce eficient o clasează net peste alte titluri de pe piață. Câteodată, pentru a atinge obiective prestabilite este nevoie de o viziune proaspătă asupra problemei, ceea ce apare cu prisosință în prezentul volum.

Cui i l-aș recomanda cu încredere? În primul rând, specialiștilor în marketing și publicitate, pentru că ei au nevoie de acces constant la informații diverse. În al doilea rând, tinerilor antreprenori și celor deja existenți pe piață, care înțeleg pe deplin necesitatea de transformare, de setare a unor rezultate fiabile.

Sunt ferm convinsă că după lecturarea prezentului volum, orice tânăr om de afacere va înțelege cât de importantă este deschiderea spre nou, spre inovație, dar și cât de important e să spui istorii care au randament și putere de educare. Atenție, educația prevalează în acest volum și acest lucru mă bucură mult, pentru că permite perceperea corectă a anumitor dileme și probleme funcționale.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții VOLUM BUSINESS STORYTELLING. BRANDURI ȘI POVEȘTI EDITAT?

Vezi toată lista de cărți scrise de Florina Pânzaru sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA VOLUM BUSINESS STORYTELLING. BRANDURI ȘI POVEȘTI EDITAT CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Volum Business Storytelling. Branduri și Povești Editat
Autor: Florina Pânzaru
An apariție : 2015
Editura: TRITONIC
Nr. Pagini: 278
Limba: Română
Gen Literar: Business, economie, finante
Publicată la 13.04.2021
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Între două fronturi” de Oana David

Recenzie „Între două fronturi” de Oana David

La ceas târziu, înșir aceste rânduri de suflet fericit. Mă copleșește un sentiment de mândrie pentru simplul fapt că reușesc să cunosc scriitori contemporani, contemporanii mei, care scriu bine. Și când zic bine, sunt în totalitate îndreptățită să îi declar oameni...

Recenzie ”Sărbătoarea continuă” de Ernest Hemingway

Recenzie ”Sărbătoarea continuă” de Ernest Hemingway

Am citit această carte după ce am citit Soția din Paris și a fost un avantaj deoarece eram deja familiarizată cu anumite evenimente și cu multe dintre personajele despre care Hemingway povestește. Soția din Paris este de fapt o replică la această carte în care...

0 0 votes
Article Rating
Corina Moisei este redactor Booknation.ro de 1709 zile și a scris până acum 77 articole. Se află pe poziția 8 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Corina Moisei aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments