Recenzie Cum să devii un bun PR de Moi Ali

Titlu: Cum Să Devii Un Bun Pr
Autor: Moi Ali
An apariție : 2002
Editura: Rao
Nr. Pagini: 72
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Iulia Drăghici
Publicată la 17.12.2014
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI CUM SĂ DEVII UN BUN PR PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Cum sa devii un bun PRCartea „Cum să devii un bun PR” a fost publicată în România în anul 2002 în colecţia Enciclopedia Rao. Mai mult ca sigur, pentru acea vreme cartea a fost o adevărată comoară pentru oamenii de comunicare din ţara noastră. Nici acum nu şi-a pierdut întreg farmecul, dar o ediţie revizuită şi adaptată timpurilor noastre ar intra, cu siguranţă, în lista celor mai importante 10 cărţi pe care un PR respectat ar trebuii să le deţină.

De ce spun acest lucru? „Cum să devii un bun PR” are foarte multe informaţie interesante, prezentate pe scurt şi la obiect. Volumul are puţin peste 70 de pagini, iar ca dimensiuni pot să spun că este ceva mai mică decât un A5. Dar chiar dacă este aşa mică, informaţii interesante sunt cu prisosinţă.

Un avantaj al faptului că această carte este de mici dimensiuni, la fel ca o ediţie de buzunar, este acela că este uşor de purtat în geantă sau de ţinut la birou, la îndemână, pentru orice eventualitate.

Mai mult decât atât, cartea are între paginile sale 101 reguli clare pe care un om specializat în relaţiile publice trebuie să le cunoască pentru a fi profesionist în această meserie.

În plus, cartea are o serie de studii de caz, de mici dimensiuni. Prin intermediul acestora se oferă exemple uşor de înţeles ale unor cazuri cu care se pot confruntă specialiştii în PR.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Moi Ali.

„Cum să devii un bun PR” este o carte din care poţi să înveţi, fără probleme, bazele PR-ului. Este, fără îndoială, un volum care îi va ajuta pe cei care sunt la început de drum şi care sunt interesaţi de subiect, respectiv de meseria de specialist în relaţii publice.

Pe de altă parte, am putut să identific şi o serie de neajunsuri ale acestei cărţi. Volumul a fost scris şi tipărit în 2001, fiind tradus în limba română în anul 2002. Chiar dacă sunt de calitate, imaginile folosite în carte drept exemplu sunt demodate.

Trebuie să menţionez şi faptul că unele sfaturi nu mai coincid cu realitatea zilelor noastre. Odată cu dezvoltarea internetului, strategiile de PR, modalităţile de comunicare şi cele de evaluare ale campaniilor de PR au căpătat noi dimensiuni. În plus, şi instrumentele tehnice pe care PR-iştii zilelor noastre le au la dispoziţie sunt mult peste cele care existau acum 13 ani.

ACUM GĂSEȘTI CUM SĂ DEVII UN BUN PR PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Cartea are multe sfaturi pentru cei care sunt interesaţi de relaţiile publice. Este o ediţie compactă, uşor de avut la îndemână. Conţine 101 reguli de bază care trebuie respectate în PR.

Aspecte Negative:

Volumul a fost publicat în anul 2001, drept pentru care imaginile sunt demodate. În plus, unele sfaturi nu mai coincid cu realitatea zilelor noastre. Odată cu dezvoltarea internetului, strategiile de PR, modalităţile de comunicare şi cele de evaluare ale campaniilor de PR au căpătat noi dimensiuni.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.