Recenzie Cum să devii un bun PR de Moi Ali

de | dec. 17, 2014 | Comunicare și Jurnalism, Recenzii cărți, Științe Umaniste

🔥 CARTEA CUM SĂ DEVII UN BUN PR ARE REDUCERE PE:

Cum sa devii un bun PRCartea „Cum să devii un bun PR” a fost publicată în România în anul 2002 în colecţia Enciclopedia Rao. Mai mult ca sigur, pentru acea vreme cartea a fost o adevărată comoară pentru oamenii de comunicare din ţara noastră. Nici acum nu şi-a pierdut întreg farmecul, dar o ediţie revizuită şi adaptată timpurilor noastre ar intra, cu siguranţă, în lista celor mai importante 10 cărţi pe care un PR respectat ar trebuii să le deţină.

De ce spun acest lucru? „Cum să devii un bun PR” are foarte multe informaţie interesante, prezentate pe scurt şi la obiect. Volumul are puţin peste 70 de pagini, iar ca dimensiuni pot să spun că este ceva mai mică decât un A5. Dar chiar dacă este aşa mică, informaţii interesante sunt cu prisosinţă.

Un avantaj al faptului că această carte este de mici dimensiuni, la fel ca o ediţie de buzunar, este acela că este uşor de purtat în geantă sau de ţinut la birou, la îndemână, pentru orice eventualitate.

Mai mult decât atât, cartea are între paginile sale 101 reguli clare pe care un om specializat în relaţiile publice trebuie să le cunoască pentru a fi profesionist în această meserie.

În plus, cartea are o serie de studii de caz, de mici dimensiuni. Prin intermediul acestora se oferă exemple uşor de înţeles ale unor cazuri cu care se pot confruntă specialiştii în PR.

„Cum să devii un bun PR” este o carte din care poţi să înveţi, fără probleme, bazele PR-ului. Este, fără îndoială, un volum care îi va ajuta pe cei care sunt la început de drum şi care sunt interesaţi de subiect, respectiv de meseria de specialist în relaţii publice.

Pe de altă parte, am putut să identific şi o serie de neajunsuri ale acestei cărţi. Volumul a fost scris şi tipărit în 2001, fiind tradus în limba română în anul 2002. Chiar dacă sunt de calitate, imaginile folosite în carte drept exemplu sunt demodate.

Trebuie să menţionez şi faptul că unele sfaturi nu mai coincid cu realitatea zilelor noastre. Odată cu dezvoltarea internetului, strategiile de PR, modalităţile de comunicare şi cele de evaluare ale campaniilor de PR au căpătat noi dimensiuni. În plus, şi instrumentele tehnice pe care PR-iştii zilelor noastre le au la dispoziţie sunt mult peste cele care existau acum 13 ani.

Ți-a plăcut recenzia cărții CUM SĂ DEVII UN BUN PR?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Moi Ali

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CUM SĂ DEVII UN BUN PR CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Cum Să Devii Un Bun Pr
Autor: Moi Ali
An apariție : 2002
Editura: RAO
Nr. Pagini: 72
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 17.12.2014
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 2074

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Har și Destin” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Har și Destin” de Jennifer L. Armentrout

-S-a sacrificat pe sine, venindu-ți în ajutor. A făcut-o din cea mai pură iubire. Și-a recăpătat Gloria Apusă. Dar el te-a ales pe tine. A ales să cadă. Jennifer L. Armentrout ar putea să scrie orice și aș iubi fiecare carte în parte. Scriitoare hibrid, Armentrout are...

Recenzie „Doamna England” de Stacey Halls

Recenzie „Doamna England” de Stacey Halls

Doamna England mi-a făcut cu ochiul de când am văzut-o la precomandă pe site-ul Nemira. Am pândit-o, am ocolit-o, am pus-o în coș, am dat-o jos, am pus-o iar...știți circuitul, nu trebuie să vi-l povestesc eu. Cert e că finalul a fost unul fericit și a ajuns la mine...

Recenzie „Doamna Harris cucerește Parisul” de Paul Gallico

Recenzie „Doamna Harris cucerește Parisul” de Paul Gallico

În viață n-ar trebui să colecționăm mașini de lux sau bijuterii de firmă, ci momente de bunătate și amintiri cu oamenii ce ne-au atins sufletul. Doamna Harris este văduvă de douăzeci de ani, fără urmași; a avut o căsnicie trainică și liniștită, și-a iubit și respectat...

0 0 votes
Article Rating
Iulia Drăghici este redactor Booknation.ro de 2770 zile și a scris până acum 120 articole. Se află pe poziția 1 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Iulia Drăghici aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments