Recenzie “Lună nouă” de Stephenie Meyer

Titlu: Lună Nouă
Autor: Stephenie Meyer
An apariție : 2014
Editura: Rao
Nr. Pagini: 480
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 30.12.2018
Nota recenzorului: 9/10

Seria ”Twilight” continuă cu volumul 2 ”Lună nouă”.

În ”Amurg” am aflat adevărul privind natura adolescenților Cullen și darurile pe care aceștia le au, și anume, cititul gândurilor, prezisul viitorului și schimbatul emoțiilor celor din jur. În al doilea volum suntem martorii sentimentelor trăite intens și a trădărilor fulgerătoare.

După un eveniment nefericit care se încheie cu Bella rănită și Jasper însetat după lichidul ce-i curge prin vene, Edward este pus în fața unei decizii care îi va rupe sufletul tinerei adolescente. Acesta hotărăște să o părăsească, crezând că-i va face un bine ținând-o departe de cei care i-ar putea face rău .

Tristă și în pragul agoniei, adolescenta trece printr-o decepție care îi zdruncină sufletul chinuit. Pe zi ce trece devine din ce în ce mai tristă. Nu mai vorbește, nu iese cu prietenii, nu este atentă la nimic din ce se află în jurul său.

Jacob începe să își facă apariția în viața ei. ajutând-o să treacă peste această etapă care a destabilizat-o complet. Din păcate, toate acestea sunt doar la suprafață, căci inima sa aparține doar vampirului care a ales să plece.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Stephenie Meyer.

Încearcă să se ascundă în spatele aparențelor, iar Jacob plusează spre a avea o relație cu ea. Bella devine din ce în ce mai inconștientă atunci când observă că îi poate auzi vocea lui Edward în momentul în care se află într-un pericol. Practică activități riscante doar pentru a nu pierde contactul cu băiatul pe care-l dorește atât de mult.

Alice are o viziune în care i se întruchipează Bella murind. Se întoarce în oraș și este pusă în fața faptului împlinit văzând o scenă din care s-ar deduce această ipoteză.

Ce se va întâmpla cu Edward atunci când va afla vestea care-l va derâma? Cum își va vedea el parcursul în viață fără Bella? Rămâne de văzut.

🔥 CARTEA LUNĂ NOUĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.